Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Předesílám, že nejde o můj názor, ale o posouzení situace odposlechnuté v jedné jihočeské vesnické hospodě. Protože se zabýval podobnou tématikou, jako tento blog, pokládám za vhodné ho uveřejnit, aby bylo zřejmé, jak také naši dobří rodáci uvažují. (Jde o poněkud zkultivovanou podobu) "Drang nach Osten se u Němců dalo pochopit. Jsou na území Německa docela na husto. Porovnejte hustotu obyvatel v Rusku s německou a je zřejmé, že nová území Rusové nepotřebují. Natož tak surovinově vybrakovaná, jakou je dnešní Evropa. Evropa od nich odebírala suroviny a Rusům nic nechybělo. Tak to fungovalo do doby, než se začal realizovat Nord Stream 2, který mařil plány USA. Hrozilo, že Evropa bude ještě více závislá na ruském plynu a kde je závislost, tam se dají očekávat i dobré vztahy. Tak se bratření Evropy s Ruskem začalo kazit a odnesla to, Majdanem počínaje a válkou konče, Ukrajina."

0 8
možnosti

Rusko napadlo Ukrajinu a může za to Západ. ;-DCo jiného čekat od Bicery?

8 0
možnosti

Kreml je založen na lži, zlodějně a vraždách od r. 1917, např. Stalin v 30. letech způsobil hladomor na úrodné Ukrajině (milióny lidí zemřely, protože jim Kreml kradl úrodu aj.). Všechny státy Západu by měly ihned ukončit jakékoli platby ve prospěch vedení Ruska, aby Kreml neměl z čeho platit nejen válku na Ukrajině, ale ani svůj rozsáhlý represivní aparát. Snad všechny ruské rodiny mají mezi svými členy buď oběti sovětských a ruských represí (gulagy aj.), zčásti ale také jde o příslušníky represivního aparátu (v každé obci je nějaký potomek KGB, kápů z gulagů apod., Rusko je stát založený mj. na udavačích). Jedině kdyby nebylo na výplaty těmto přisluhovačům diktátora, pak by se část z nich přidala k Rusům protestujícím proti Putinově politice.

11 0
možnosti
Foto

Udavači jsou všude a Česko je pro ně zvlášť úrodné území.

0 1
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik