Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jasnavec

5. 9. 2012 10:43
Děkuji všem za názory

a potěšilo mne, že soudní lidé si dovedou utvořit i inteligentní úsudek. Právě bez vašich reakcí se novinář mnohdy neobejde. Takže hezký den a ještě jednou srdečné díky. :-)[>-]

0 0
možnosti
PH

petrph

5. 9. 2012 10:30
a nebo jinak

Dosavadní Kalouskovo-Nečasův tandem byl založen na principu císařových šatů. Fungovaly až jen do okamžiku kdy někdo první vykřikl "Král je nahý"...Potom už to opakoval každý a nestyděl se za to.

Pokud jde o Vámi zmíněné   komfortem zhýčkané manželky. Jsou v parlamentu politici (a není jich málo), kteří už mají vyděláno, nainvestováno, nakradeno,...dost do konce života, takže ani jejich manželkám ten poslanecký plat ke komfortu  chybět nebude. Naopak, mohou si třeba spočítat o kolik by přišli (poslanci i ty manželky) při navrhovaném zvýšení daní...

0 0
možnosti
G

Gašpo_3

5. 9. 2012 9:46
Napísal ste to výborne.

Ja snáď už len dodám, že sa človeku z toho dvíha žalúdok. Donedávna sa ešte partaje a ich poslanci mohli akotak pretvarovať že ide aj o záujmy občanov a štátu, tí jednoduchší im to možno baštili.

Dnes je to naprosto nemaskovaný boj o zbytky v korytách. O udržanie pripojenia svojich sponzorov na štátnu kasu a o zmýkaní ľudí aby do nej prispievali a keď nemajú čím, tak nech sa zadĺžia, ak sa zadlžovať nechcú, zadĺži ich štát.

Korytá začínajú vysychať a tak prestáva platiť vzájomná tolerancia šeliem pri prístupe k napajedlu. Začína sa to mlátiť navzájom.:-/

1 0
možnosti
B

batoh

5. 9. 2012 10:01
Re: Napísal ste to výborne.

Koryta ani tak nevysychají (ropzpočet je koneckonců každý rok vyšší), ale čuníků je stále víc.A rozežranějších.

0 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik