Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chtěl jsem napsat, že máte specifické vnímání reality, ale pak jsem se zarazil. Od toho je blog, ne? Nicméně, nesmíte vnímat jen negativní hlasy. Pokud vnímáte jen jeden proud, je jasné že uslyšíte jen jeden názor. Což dost lidem vyhovuje a utvrzuje je v tom co myslí. Ale to je špatně. 

Klaus byl relativně uznávaný a nebýt jeho amnestie, podle mě by mnozí uznali, že jeho vláda byla mnohem lepší než předpokládali. Bohužel, takhle to zkazit na poslední chvíli, to se jen tak nevidí.Co se Havla týče, podle mě, hodně lidí znechutilo jeho adorace. Havel nebyl špatný prezident, ale patolízalové kolem něj z něj udělali skoro svatého.

A Zeman? Až se bude hodnotit jeho vláda, bude to k popukání. Či k pláči.

3 0
možnosti
IN

Velmi výstižné, vtipné. Na každé hlavě státu nacházíme něco nevyhovujícího už od Masaryka. Je pravda, že Zeman není vzorem - "glanc elegantia", s Havlem se nedá srovnávat, nynější prezident je pochodující encyklopedie. Velmi zábavné byly sofistikované disputace Zemana a Klause na začátku jejich politické kariéry.

0 3
možnosti

Pochodující encyklopedie? Samé lži....

4 3
možnosti

Tak u mě skončil Zeman hned v roce 1989, kdy se vecpal na tribunu na Letné a silným hlasem ohlupoval lid svými vymyšlenými čísílky, která si tam na místě vymýšlel, jen aby na sebe upozornil. To ostatně dělá do dnes...Rv

4 1
možnosti

Já jsem třeba na Zemana plival už v době, kdy byl nepříliš schopným premiérem. S Havlem se to opravdu srovnávat nedá.

4 0
možnosti
Foto

O27t85t75o 98Č88e49r89n43ý

10. 12. 2014 10:51

S Havlem můžete srovnávat akorát jeho nicnedělání, soukromé filozofování, případně kopírování americké politiky.

1 2
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik