Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím, že už je to jednoznačné. V prezidentských volbách zvítězí v I.kole Andrej Babiš s někým, dejme tomu XY, no a v II.kole zvítězí Andrej Babiš. Jinak to nevidím. Rád bych se pletl, ale . . . :-/:-(

0 0
možnosti

To bych musel nad tímto národem asi opravdu zlomit hůl...

0 0
možnosti

Já mám doma asi 3 kabáty, můžu jeden Petru Pavlu poslat, kdyby si ho potřeboval zase převlíknout...

3 2
možnosti
Foto

Má cukrovku a neuropatii. Asi není úplně bez viny, ale.....

1 0
možnosti

Myslím si, že se o nějaké polibky smrti nejedná. Miloš Zeman akorát prezentoval svoje vize, aby nakonec Babiš volbu vyhrál. Středula by byl sice silný levicový kandidát, ale pojem levice je na totálním dně v polistopadové éře. Je to v současné době něco jako sprosté slovo. Dlouhý by asi měl být zase pravicový kandidát. No a paní Vitásková je zkrátka oblíbenkyně pana prezidenta, i když v reálu bude atakovat procentuelní zisky Jany Bobošíkové.

3 0
možnosti

Hrubě prezidenta Zemana podceňujete. Pochopitelně to dobře ví, takže jsou dvě možnosti. Buďto už ví, že Babiš kandidovat nebude nebo nechce, aby Babiš byl prezidentem ČR.

3 0
možnosti

My, Češi, myslíme tak, jak se společně nikoliv vymanit z maléru, ale jak se jeden druhému za něco pomstít.

Zdroj: https://strompf.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=782999

Nechápu proč mají lidé potřebu se vyvyšovat nad ostatní. Touto větou autor říká "všichni Češi jsou hlupáci, ale já jsem letadlo" ... . Také mi připadá, že věty o čecháčcích a podobných hloupostech nejvíce pronášejí buď zapšklí migranti kteří mají potřebu kolem sebe plivat a nebo lidé, co v životě nevystrčili nos z Čech.

4 0
možnosti

Naprostý souhlas, něco k tomu dodávat by byla ztráta času.

1 0
možnosti

Váš blog vypadá, jako by zítra měla začít válka. Prezident je sice velitelem ozbrojených sil ale dává jen prvotní pokyn, vše ostatní řeší Generální štáb. To mnoho i zde udatných mužů netuší. Po přečtení vašeho blogu by jeden řekl, že Slováci musí mít z Čaputové vyloženě v kalhotách a hlava nemůže pochopit, jak zvládli Britové válku s otylým a věčně přiopilým Churchillem pod ochranou USA, jejíž jednotky řídil asi F.D.Roosevelt, poslední roky polodementní, duchem nepřítomný a depresemi trpící prezident. :-/

7 2
možnosti

Kde se v Ústavě píše o prvotním pokynu?8-o

2 1
možnosti

Já nevím. Vitásková je zřejmě zasažena elektřinou. Bude kandidovat za Doněckou lidovou republiku. Je to docela Lískový ořech, Nela to jistotně rozlouskne. S Milošem opadne podpora Rusi. ČR bude opět velká! Spojíme se s Běloruskem a rozšíříme území o část Ukrajiny. Vzadu strýc Putin , už máme i moře, Krym! Ten Babiš na to jde pořád lépe. Aby nešel do basy, tak usiluje - O celoživotní prezidentskou imunitu. To bude nějaké Vitáskové, elektrický zkrat :-)

3 1
možnosti

Už žádného bývalého komunistu.

3 0
možnosti

Komunista, jako terorista. Stále úklad chystá. Lepší je agent Stb. Ten myslí na všechny. Ano, nejenom sám na sebe ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Tak Vitásková, Středula či Dlouhý polibky smrti nepotřebují. Jsou bez šance i bez nich. Z této trojky "dle Zemana těžkých vah" se zatím pro kandidaturo rozhodla jen "vlastenka" Vitásková jistě podporovaná ředitelkou svého soukromého institutu bývalou samozvanou "konzulkou Doněcké lidové republiky" a ještě větší "vlastenkou" Lískovou....

10 3
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik