Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dárečky budou, ne že ne:-) vše se schová pod čínskou chřipku. Ale karmu jsem dala. R^

0 0
možnosti
JJ

Já vám váš názor neberu, pane Štrompf, nicméně bych si dovolil vsadit na to, že žádné velké zemětřesení u nás nebude. Myslím, že posílí ČSSD a Babiš určitě neztratí. Dovolil bych si předpovědět, že se bude pohybovat tak kolem pětatřiceti procent. Takže vláda bude stehjná, jako doposud. 80% lidí souhlasí se současnými opatřeními, počet nakažených nijak strmě nestoupá, úmrtnost v poměru k počtu nakažených prozatím takřka nejlepší v Evropě a všude, ve "svobodném světě", kde co nejvíce zachovávají "evropské hodnoty" umírají lidé po stovkách a mnohde se začínají chytat za nos. Samozřejmě, může se stát ledacos, ale vsadíte se se mnou o litr dobré gořalky, že budu blíž pravdě než vy? ;-)

4 0
možnosti
EZ

Další žumpoidní novinář!

2 2
možnosti
JF

J80i37ř58í 66F37o63g68e55l

21. 3. 2020 16:52

Víte, blbost se nepranýřuje, na tu se jen shovívavě dívá.

2 2
možnosti
Foto

Pan Kalousek, nejlepší ministr financí planety, udělal schodek velmi podobný v době, kdy ekonomika rostla či klesala v řádu někde kolem 1% - dnes to on i propaganda ČT zdůvodňuje hospodářskou krizí. Respektujte tedy pana Babiše, když plánuje za této, zcela nesouměřitelné situace schodek stejný. A to ani není nejlepším ministrem financí planety !!

1 4
možnosti
JD

Se soudy bych počkal tak do podzimu.

2 0
možnosti
Foto

Hamáčkovi otrnulo a pokouší se z pandemie vytlouct zvýšení preferencí pro ČSSD. Svým vystoupením zkazil hezký dojem, který jsem dosud z dosavadní semknutosti koaliční vlády měl.

1 2
možnosti
Foto

Vláda jako vždy selhala. Na místo osvěty a odstranění všech administrativních překážek u výrobců a obchodníků s ochrannými pomůckami, vyhlásila na ně embargo a výsledkem je, že ochranné respirátory, které dokáží zabránit virové nákaze se dostávají až po 14 dnech postupně mezi ty privilegované, pak méně privilegované a těžko říct, kdy se dostanou mezi lidi do podhradí.

Nejrizikovější skupinou lidí jsou ti nad 65 let. Díky hysterii z koronaviru je pro ně těžší pokračovat v léčení jejich nemocí, které s koronou nesouvisí. Výsledkem bude, že tito lidé budou umírat ne na koronu, ale na nedostatečný přístup k lékařským prostředkům a lékařům samotných.

Určitě nezpochybňuji hrozící nebezpečí, ale nechat to na libovůli státu se nikdy nikomu, tedy pokud nepatří do vládnoucí kasty, nebo mezi vysoké úředníky, zatím nevyplatilo.

Je proto dobré, být připraven a spoléhat se především na sebe své blízké a nepodceňovat rady odborníků.

Chraňme se formou jakési hry, kdy předpokládáme, že každý člověk je nakažený.

Hezky to popsal Youtuber Mára: https://www.youtube.com/watch?v=BoV9h83CVqI

2 2
možnosti
Foto

O příčinách lze spekulovat o důsledcích dohadovat. Několik záležitostí však považuji téměř za axiom:

1/ Babiš udělá vše, by se udržel u koryta a klidně obětuje kohokoliv

2/ Babišova finanční ředitelka si s ním vbrzku srovná noty a předpověď schodku bud jednohlasná

3/ Schodek bude zřejmě menší a budeme slyšet a číst zásluhy Babiše a jen jeho o snížení schodku

4/ Roušky slíbené občanům vyšumí do prázdna, resp. do majetku jiných v procesu rozdělování

5/ Latentní zbytky kritiky nakonec Babiš preventivně umlčí hozením podstatné části problémů na opozici, která jim kecala do práce, zdržovala a tím to zavinila.:-)

8 2
možnosti
Foto

1)Koho zatím obětoval, nebo koho míní obětovat? ANO se vůči ČSSD doposud chovalo tak, jak se v krizi sluší a patří. Jako první to porušil Hamáček útokem na MZ.

2. Schodek bude děsivý. Zastavit automobilky, vynakládat neplánované miliardy na zdravotnictví, bloklá turistika, omezení prodejů to se všechno sečte a můj odhad je mínus mezi 150 - 200 miliardami.

3. Schodek bude vyšší a rozumní pochopí proč.

4. Roušky si už každý ušil, nebo někde sehnal. Lepší než je venku mezi lidmi nosit, je sedět doma bez roušky.

5. Kritiku jsem zatím slyšel jen od opozice a Hamáčka.

5 1
možnosti
Foto

COVID-19 je možná pro Babiše darem z nebes. Vývoj státního rozpočtu začátkem letošního roku naznačoval, že letos to příliš dobře nedopadne. Teď se bude moci svalovat všechna vina na pandemii a ledacos se za ní i schová.

6 2
možnosti
JV

Vy znáte viníka? Vy fakt jste přesvědčen, že nastopro víte, kdo na lidstvo seslal nový koronavirus? Vy snad jste reinkarnace kněžny Libuše a Sybyly v jednom! Nebo máte jenom špatný den a tak vidíte všechno černě?

2 1
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik