Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Stalo se jak jsem předvídal. Mediální bublina kolem voleb zase splaskla. Drama se nekoná. Mají to Piráti těžký, sbírají voliče nalevo, o které má zájem Babiš, komouši, socani a houf rádoby národoveckých stran. To je mediální síla se kterou se Piráti perou, zatím úspěšně, ať jim to vydrží.

0 0
možnosti
JP

Piráti si zvolili jak si zvolili a dle mého udělali dobře. Extremismus patří na okraj společnosti a ne do vládní strany ... Vím , ze pro mnohé je to skládání, není senzace, ale můžeme mít jako země normální nudný vývoj bez skandálů apod...

1 0
možnosti
JD

J22a41n 96D95o54u54š93e78k

7. 1. 2022 22:56

Nevím o tom, že by komunismus jako takový měl cosi společného s totalitou. Je to těžko uskutečnitelné řízení větší komuny která nikdy v většinově nepřijme myšlenku společného všeho a ničeho. Proto je zapotřebí totalitních nástrojů vynucení. Já si spíš myslím, že na komunismus jednoduše nejsme připraveni. Mrkněte na Star Trek. Komunismus jako když vysmrkne. ;P

0 0
možnosti
AM

Komunizmus jakž takž funguje třeba u včel nebo mravenců. U lidí není možný.

0 0
možnosti
VF

Jak k tomu dojde? S pocitem spasitelství a mesiášství se k moci prodralo mnoho psychopatických egomaniaků, kteří byli schopni a ochotni páchat své ideologické dobro a spasit svět za každou cenu. A vždycky po nich zůstaly hromady ohořelých trosek a kupy mrtvol. Dobře nám tak.

1 0
možnosti

Nevim, jak noc chtela byt pani Michailidu v mediich, napsala to na Piratske forum nekdy v zari na primy dotaz a nikoho to moc nevzrusovalo. Az ted, v tydnu pred volbou predsedy, to najednou nekdo screenshotoval a vypustil na svet. Takze nez to, ze by chtela byt videt, bych za tim spis videl vnitrostranicky boj a snaha zvratit volbu predsedy na svou stranu.

4 0
možnosti
JT

J46i42r86i 20T29i30c45h68y

8. 1. 2022 17:29

Michalliduova.

0 0
možnosti
AK

To jsem potom zvědavý kdo je bude volit,když se hlásí ke komunizmu!!!Jedny se dostaly mimo sněmovnu a druzí tam zůstanou??To sotva.

0 0
možnosti
PK

Další atak novodobých bukanýrů a to za jeden jediný přešlap. Nejsem jejich volič, ale deklarované pocity cítím jako zbytečné obavy.

Vždyť i například slovutný WCH to pravil srozumitelně, tedy krom jiného : " Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum". A i piráti nám stárnou a moudřejí...:-)

0 0
možnosti
PL

No jo, jenže kdo má platit náklady a další collateral damage toho jejich zmoudření?

Mně už se nechce...

1 0
možnosti
PP

Buď je to póza nebo momentální pomatení mysli. Nebo něco úplně jiného. Nabízí se nemoc vlastního ega.

------

Nemyslim, ze to je.prilis.odlisne od mládeže na západě, ktera obdobi budovani socialismu smerem ke komunismu proste nezažila, a tak toto nasmerovani ma zarazeno jakooznou alternativu. V tom smyslu, se nedomnivam, ze se jedna o jednu z vašich tri alternativ. Nase mladez se bohuzel blizi svymi myslenkovymi pochody a hodnotami, nad kterymi se zamýšlí, te zapadni. Ano, je to k pláči, netrvalo to ani jednu generaci...

0 0
možnosti
PB

To nešťastné dítě prohlásilo, že inklinuje ke komunistickým myšlenkám ještě z doby, kdy byly demokratické. Ona evidentně netuší co to jsou komunistické myšlenky a že stojí právě na tom, že demokratické nejsou. Děs a hrůza co je v době informační dálnice zvané internet někdo schopen vypustit z pusy.

6 0
možnosti
Foto

Výrazem mi tohle stvoření připomíná Babiše mladšího.

1 1
možnosti
JR

J33a82n 14R63á43ž

7. 1. 2022 12:32

Buďme trpěliví, už jen chvilka a bude rozhodnuto.

Já fandím "Rudé Jance", neb když vyhraje bude o Pirátech jasno a přestane Bartošovo politické tancování a předstírání, že Piráti nejsou levičáci.

Mimochodem: Moc se mi líbí, jak se Bartoš postaral o svoje kamarády, kteří se nedostali do Sněmovny. Dosadil je na místa náměstků ministrů, zřejmě aby ustáli šok ze ztráty poslaneckých prebend.

Prostě jsou to většinou mladí kluci, kteří hned jak se dostali k moci a penězům, okamžitě zapomněli na ideály, se kterými do politiky šli a stali se tak standardními politiky!;-D

32 0
možnosti
MK

Lépe bych to nenapsal. R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik