Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

Halfunx

7. 9. 2012 12:09
Jak já mám ty naše odporníky rád.

0 0
možnosti
G

Gašpo_3

6. 9. 2012 9:55
Presne tak !!!

Politika sa stala defakto množinou ksichtov, ktorích záujmy už nemajú s potrebami občanov , štátu a štátnych podnikov nič spoločné. Už ide len o udržanie peňazovodov v chodu.

Musí to vidieť už aj slepý. Nečas nedosadzuje ministrov podľa schopností, ale podľa "krytí". Vzájomná podpora musí samozrejme vychádzať z podpory kmotrov, ktorí financujú z lupu partaje. K ministrom sú dosadzovaní na funkcie poradcov a námestkov tzv. "naháňači peňazí", ktorí majú správne smerovať štátne zakázky. A ďaľšími postmi sú trafiky vo vedení štátnych podnikov, dozorčích radách atd. To je zase za loajalitu, prípadne ako protislužba za podporu niečoho. Je to normálna politická manufaktúra na okrádanie daňových poplatníkov.:-/

1 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik