Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte pravdu, pane Štrompfe. Ta neprofesionalita televizních moderátorů, hlavně v ČT je očividná.;-O Anebo je to snad úmysl nebo vykonávání příkazů shora? Nechce se mi tomu stále věřit. A asi si ještě "užijeme"". Podle mne je to hlavaně ubohost . Někdo mi tu možná vytkne, že nemusím na ty politické debaty sledovat, ale od toho si přece neplatím dlouhá desetiletí veřejnoprávní média, - zejména Českou televizi, aby ch se jejím (veřejnoprávním?) pořadům vyhýbala. Karma. R^

0 0
možnosti
PZ

již i člen KSČM vidí kdo je pro demonstranty na 1 místě, ale jak vidno jiná klika komunistů sní dále své sny

https://twitter.com/DolejsJiri/status/1585981871854620673

1 0
možnosti
Foto

Tak není bez zajímavosti,že z tribuny zmizeli odborníci,kterými se Vrabel ohání. Energetici Novesky a Štěpán, chyběl i Jandejsek a Skalický.Vudce Vrabel je vyskrt jako zbytečné.Zmizel i Ševčík.Jako náhrada pro dezolaty se místo nich objevil Paroubek a Vyskočil. Bude mluvit jen ten komu to nyní už jediný vůdce Vrabel dovolí...už zbyl jen největší odpad. Bude to na dobrý výdělek pro vůdce stačit?Kolik pošlou dezolati a flastenci na revoluci....?

4 1
možnosti
ZZ

To, koho si svolavatel pozve za řečníky, je jen a pouze jeho věc.

My mu do toho nemůžeme mluvit.

;-)

0 0
možnosti
OD

Na Václavskym Václaváku lze najít leccos, ale pan Zdravý Rozum, ten tam už dlouho nebydlí. Dezoláti skončili, na rynek se opět vrátí obvyklá sestava vexláků, arabských dealerů, afrických naháněčů do ruských nevěstinců a pouličních prostitutek a vše půjde dál dle zaběhlých pravidel pod dozorem zkorumpovaných fízlů. Taková naše česká domácí pohoda.

4 2
možnosti
MB

Demonstrace jsou vítané. Svérázný způsob využití volného času. Na pódium přijede skupina potápěčů. Vynoří se třeba i Ivan Sikyta. Pomluví hrázného Palyzu. O nic se nestará. Plynu je dost, už jej není ani kam dávat! Jasný důkaz jeho selhání. Nabídne se rudá Skála.Nakoupí jej v Kremlu, zase bude vítán on. Vitásková se přidá a porozmlouvá s Putinem. Vladimirovič se ptá - "Už se nebudou posílat zbraně? Super, měr Kyjev hurá na ně ...!

Poctivě jsem ohlédnul asi 36 fotek hlavního zpravodajství. Rozzářené šťastné tváře starších účastníků. Provětrané vlajky KSČm. Šťastný bloger Paroubek,konečně má obdivovatele. Já říkám - to je Kateřina, konečná. Běžte do prde .. Pravda i světlá chvilka - Hledání toho Ferdinanda, zvaného Vaňka. Národ stěpit, lámat a kolaborovat. Klasika, byla učiněna další kaňka :-)

12 1
možnosti
Foto

Hmm, s těmi frustrály a dezoláty bych byl velmi opatrný - připomíná to samozvance a zkrachovalce, jimižto častoval disidenty v neblahých časech hlavní pomlouvač televizních novin. Proč se vlastně furt řeší, že někdo někde demonstruje? Svoboda projevu... No a je-li tam výzva k nenávisti nebo přímo násilí, ať konají ti, co konat mají.

5 6
možnosti
Foto

Článek je o zdravém(!) rozumu. A nejen u někoho;-)

5 0
možnosti
MV

tak tak

taky jsem se pousmal na timhle pribehem

peknej den preju

7 0
možnosti
Foto

Karma, moc hezky napsáno.R^

9 0
možnosti
Foto

Tak. Je to totiž i o Vás;-D

5 5
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik