Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

sallyna

24. 9. 2012 17:36
S autorem souhlasím

Mne pan Viewegh zklamal tím, že když mu došla ona šťáva, že se neodmlčel, jak to dělavali jiní renomovaní spisovatelé, ale naopak aby se prosadil za každou cenu tak klesl na úroveň bulváru proti kterému tak vždy úporně bojoval. Nyní se zařadil po bok paní Obermannové a jí podobných pisálků....... Již zkrátka nejsou báječná léta pod psa a dívky v Čechách netřeba vychovávat.....

S autorem blogu souhlasím s tím, že pan prezident se nesníží k tomu aby podobné ubohosti komentoval......

0 0
možnosti
MP

MirosPikos

24. 9. 2012 16:55
mě Vieweg nijak nevzrušuje...

Již dávno jsem si dal tohoto "spisovatele" do škatulky umělců, kam patří Svěrák, Holubová, Hapka a další. Protože už mě ani nepřekvapuje, že si nějakým způsobem musí kopnout do prezidenta zatím svrchovaného státu aby tak zviditelnil své dílo. Nevím jestli je tak ubohé, jako autor samotný a nikterak mě to nezajímá. Dílo komentovat nehodlám, protože jsem si ho nepřečetl a vím, že si ho ani nepřečtu, protože si to nezasluhuje s takovýmto marketingem mě Michal Vieweg opravdu neoslovil.

5 0
možnosti
VJ

vierus j.

24. 9. 2012 16:52
Ke předce tolik dobrých knížek!

Ty knihy stojí peníze a ti kteří chtějí mít dma jenom něco hloupého,čeho si nevšímá ani moc odborná kritika(maximálně pohrdlivou větu),tolik peněz zase nemají,zvláště,kldyž tento hejsek s něma stejně pohrdá!;-)Rv

3 0
možnosti
VJ

vierus j.

24. 9. 2012 17:00
Re: Ke předce tolik dobrých knížek!

Oprava:Je předcetolik dobrých knížek!;-)

0 0
možnosti
ME

Milan ,důchodce

24. 9. 2012 16:35
Nevěřím tomu

Nevěřím tomu,že špatná kritika nezasáhne autora!Když je něco škvár a důvody jsou očividné,zasáhne i ty,kteří by chtěli tuto knížku kopit!Já jsem třeba knihomol,ale vyložené lži a k tomu ještě bez té správné "štávy,"nebo-li fantasie jakou musí spisovatel mít zkončí,jako spousta jiných,rádo by spisovatelů!Rv;-)!

3 0
možnosti
JH

bednarik62

24. 9. 2012 11:41
Jestli

kecálista Viehweg není šéf kultury v Ústředním výboru KSČM,, že si vybírá za terč své nenávisti demokratické politiky a nikoliv ty pokrokové, čisté jako ten nejprůzračnější kříšťál --- jako Grosse, Špidlu, Ratha, Zavadila, Grebeníčka, Sobotku, Palase, Paroubka, Tvrdíka a moře dalších ---- ikdyž poskytli národu moře témat k zamyšlení a moře čtivé látky na 15 dílů Viehwegových rodokapsů s titulkem :"Jak se stát česky slavným Davidem Babinským."

8 0
možnosti
P

pydloun23

24. 9. 2012 12:35
Re: Jestli

Máte pokřivené vidění světa - modré. Navíc jste knihu nečetl, myslím že se tam dočkáte i "prezentace" některého z výše uvedených jmen. Možná ta kniha nebude nejlepší, asi ne, téma je hodně kontroverzní. Ale pokud má dostát svému jménu "Mráz přichází z hradu", bude se jistě v prvé řadě věnovat hradnímu pánovi a jeho řiťolezcům.

0 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik