Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Jsme hrdí, dali jsme ultimátum Rusku. Pokud si vzpomínám, za vlády komančů jsme si nikdy nedovolili dát ultimátum našemu tehdejšímu úhlavnímu nepříteli USA. Protože, by to všem našim přátelům i nepřátelům bylo k smíchu. Vzpomínám na vynikající film "Myš která řvala", ovšem historie se neopakuje. Cesta od komedie k tragedii může být velmi krátká.

0 0
možnosti
Foto

Co to povídáte? USA jsme to zavařovali na každém kroku! V každém čísle RP byl něco o vrazích z volstrýtu a tak. Takovou psí hlavu jim nedokázali nasadit ani v Kremlu! A jak píší někteří, USA je od té doby na pokraji totálního krachu! Pořád to krachuje, hroutí se a potápí! ;-D

1 0
možnosti
BM

Myslím že nutné tu hrdost předvádět všem. Zatím to vypadá že tu hrdost předvádíme pouze východu. Zatím co západu....... Což je chyba, hrdost je jen jedna a měla by se předvádět všem. Pouze tak budeme respektováni a rovnocenní.

0 0
možnosti
Foto

Tak napište něco ohnivého Vy! Např.: i vy jedni nehodní Zápaďáci, co mlátíte černochy, za trest vám již nepovím nic nového o ježkovi. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Media mají ,,své" zdroje. Často tytéž, které to navenek, ba i ze zákona zveřejnit nesmí. Jen, sem tam, ,,něco" pustí. ,,Bokem", do medií. Nikoli však bezúčelně. ,,Čukaři věděli o dvou manících. Nezhaftli je. Potřebovali rozkrýt další vazby. Možná se jim to ,,drobítko vymklo", možná to bylo i jednou z předpokládaných dalších variant;-) P.S.: národ je trak velký, jak dokáže čelit hysterii, atˇ jí rozpotá a živí kdokoli. Což je ovšem problém, když pro mnohé virtuá. svět překrývá realitu;-)

1 2
možnosti
JL

Dalo by se i rict, ze celou "histerii' zavinili prezident, predseda vlady a ministr zahranici kdyz se rozhodli vypovedet 18 ruskych "diplpmatu'.

0 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik