Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vše následné míním přátelsky.

Když odejde známá osobnost, spustí se to obvyklé. Nikdy nekouřil, nepil, ani žáby nenafukoval. Starším ženám tašky a staříky za ruku přes vozovku. Prostě ty ódy. Poznal jsem to při odchodu K. Gotta. Jeho muzika mne nebrala. Spíše Korn s baskytarou, Juračka, Rebels, nejlépe Kuře v hodinkách . Matuška k táboráku .

Přesto jsem, zjistil, že se mne to dotklo. Cosi mého odešlo, kus dětství. Rodiče na dece u rybníka. Otec dal dělovou ránu, když si otevřel pivo. Matka zase snila, oči sněhem zaváté. Prostě pohoda, plné schody do nebe .

Já měl zase ty svoje schody.Led Zeppelin - Stairway to Heaven. Deep Purple a Beatles, Ozzyho, co pojídá netopýry. Doba se posunula. Dcery pravily, že muzika dědka je šílená. No nikoliv tak docela, spojnice setrvala. Brouci, kluci z Liverpoolu! I zajímavé, že další generace si je našla. No a kdo je objevil, Tak objevil i umného a slušného. Člověka z Blavy a Prahy. Miroše Miro Mekyho ...

Já měl štěstí, ještě naživo vidět Modus - Sklíčka, Ty, ja a môj brat. "Ako je nam dobre pri platni". Zajímaví lidi, Kamil Peteraj, Laco Lučenič. Tu přichází "Biely květ". Já tedy zcela upřímně říkám - "Miro, díky ! Darujem ti biely kvet - Biely kvet - posledný je viac ich niet, niet - Biely kvet - dlhá ihla smútku v ňom - Studený biely kvet - Ti dávam navždy s úsmevom" ... :-)

3 0
možnosti

Biely kvet bol pôvodne napísaný čierny kvet, cenzúrou to neprešlo, preto to opravil na biely kvet.

Aj keď je to nezmysel, nikoho to nevyrušuje "Biely kvet, posledný je viac ich niet",

bielych kvetov sú kvantá, čierny kvet by bol jedinečný.

2 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik