Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Chytrakz hospody

23. 8. 2012 9:59
jak v 50. letech ne dneska podstatně snáž

Mno není zcela pravdou, že po hubě dostaneme jak v padesátých létech. Dnes přes ní dostaneme mnohem snáž a více.  Stačí si vzít příklad MUDr. Ratha. To, co udělal on, je úplné břídilství proti tomu, co dělaj jiní (kolibříci a mazánci) a to i z ČSSD, a ti v žádné vazbě nejsou. Ale zprotivil se Kalouskovi a ten mu ukázal, zač je v Pardubicích(Bechyni) perník. Horší je, že toto nesemele jen politiky, ale i normální lidi. Tam sice nemusí jít jen o penize, ale i o něco jiného, kdy jsme terorizováni preferovanými skupinami lidi a obrana proti nim je téměř vyloučená!!

2 0
možnosti
K

kOBLICH

23. 8. 2012 10:56
Re: jak v 50. letech ne dneska podstatně snáž

"... co dělaj jiní (kolibříci a mazánci) a to i z ČSSD..."

Jestli přesně víte co dělají a jestli je to nezákonné, pak jste ze zákona povinen to ohlásit. Jinak by možná bylo opravdu na místě držet ústa, abyste přes ně nedostal, jak už se to tak pomlouvačům často stává.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

23. 8. 2012 9:26
Teda, jak vy všechno víte!

Žije se vám s tím dobře?

0 0
možnosti
J

jasnavec

23. 8. 2012 9:35
Re: Teda, jak vy všechno víte!

Vím, co vím. Proto jsem to napsal.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik