Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TJ

iElEn

26. 9. 2012 13:49
Nejsou jen dva kandidáti.

Bohužel spousta lidí bude raději volit někoho jim známeho, i když se předtím neosvědčil, než novou tvář. Asi z obavy, že by se dotyčný nemusel osvědčit. Sázka na jistotu - sázka na vlastní prohru. Achjo:-(

0 0
možnosti
3

3Cvlad

26. 9. 2012 13:32
Dle mého názoru.

by bylo nejlepší aby oba pánové z politiky odešli, opoziční smlouva je důkazem.

0 0
možnosti
PH

petrph

26. 9. 2012 11:47
pokud by se to Klausovi se Zemanem povedlo

Skutečně si podali ruce a nastínili společnosti pozitivní perspektivy, tak by se jim to mohlo povést. K tomu ovšem potřebují porazit současný politický mocenský tandem Kalousek Nečas.

Nevýhodou Fišera je v tom že on se nemá s kým spojit a ani nemá žádnou moc aby Kalouska s Nečasem vyšachoval. A ono mít na Hradě nevýrazného Fišera a ještě k tomu v parlamentu po 2 roky Kalouska s Nečasem, to lidem moc naděje nepřidá..

0 0
možnosti
JP

johnpeters

26. 9. 2012 12:24
Re: pokud by se to Klausovi se Zemanem povedlo

Je to představa přímo děsivá,ale při inteligenci voličstva v Česku ne nereálná,zvolit tyto dva provařené staré pány-škůdce-do oněch  funkcí.Myslím,že pro SR Německo by to mohl být důvod pro poskytování politického azylu občanům ČR...[>-];-(

1 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik