Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AJŘ

Jediné, čím mne Láďa Hruška kaká je jeho " blukcsuskní" s nakřivenou hubou. To kdyby si odpustil, tak se občas na něj podívám.

0 0
možnosti
MT

Rád také sleduji pořad Kluci v akci, ti snad boom televizního vaření začali jako první, a ostatní komerční kanály se přidaly pod tlakem všech možných i nemožných reklamních agentur, aby vydělaly. Pro "pracující lid", s příjmem tak kolem dvaceti tisíc hrubého na tří až čtyřčlenou rodinu musí být radost sledovat, jak přpravit hovězí panenku na burgundském, či argentinskou svíčkovou, či candáta na víně nebo tak jednoduchou rybku jako je filé z tuňáka na portském (kilo bratru za 699,90 ,- Kč). Jistě tato opravdu zdravá jídla si mohou dopřát kdykoliv na ně dostanou chuť. Já sám miluji vařené nebo pečené brambůrky s vlastně vyrobeným kefírem, čočku s chlebem a párem "volských ok", či špenát s česnekem, knedlík a to vše zalito křupavými škvarečky.:-P

0 0
možnosti

Láda Hruška nevypadá chutně, ani není dobře vykrmený:základemdobré chuti je přece tuk:děkuji, na něj mi sliny netečou:-P

0 0
možnosti
BM

Vaření, co lidí se jím zabývá.  Je to taková výplň vysílacího času. Je to program který nic moc nepomůže ale také neublíží. Kdyby totiž televize měli co vysílat tak by vysílali. Ale víme čím se poslední dobou zabývá, jistě to víte. A ti méně "zkušení" koukají na vaření.

1 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik