Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Finanční "prospěšnost" spotřeby alkoholu a tabáku je sporná. Stát sice vybere více peněz, ale ještě víc jich vydá na léčení následků konzumace.

A cyklistika už vůbec není zdravá. Tak například moje kolegyně tam vjela cyklistovi, který si následkem srážky zlámal zápěstí. Kdyby šel pěšky, tak se mu to nestalo.

0 2
možnosti
Foto

Tohle kdybyste řekl Kalouskovi, tak mu vstanou vlasy hrůzou, tedy o tom chlastu a tabáku. Takovej těžkej alkoholik a silný kuřák si neužívají důchodu třicet let, zdravotní problémy většinou ignorují a svojí spotřebou a odvody do státní kasy dodali víc peněz, čímž mají několikrát přeplaceno. Pokud by to bylo naopak, pak by se zdravotnictví už dávno zhroutilo, stejně jako významná část státního rozpočtu.

1 0
možnosti

Omyl - cyklisti jsou státem hýčkaní - jen desítek či set kolik milionů jde do zbytečných cyklostezek (když by ty peníze zvlášť v době kirze byly potřebné na důležitější věci)

2 0
možnosti
JH

Ale, ale pani Sylvo

Ono vůbec není jisté kdo z těch cyklostezek má daleko největší prebendy a myslím že cyklisti to rozhodně nejsou. Spousta těch peněz končí v kapsách naší politické elity;-O, která si zatím myslí, že je nedotknutelná. Ale jak říkala moje babička i maminka. Na každou s...i se voda vaří a rozhodně se jen tak nevyvaří.[>-]

0 0
možnosti
JP

No ono to tady už bylo. Lidé prý moc plýtvali s vodou a tak nám zdražili vodné a stočné, aby lid prostý s vodou neplýtval. A skutečně, bylo to výchovné, lidé začali vodou šetřit. Pak se však ukázala, že tržby za vodné a stočné díky šetření vodou poklesly o tolik, že nestačily na pokrytí nákladů vodáren :)

2 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik