Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M77i32l83a78n 97K33e85s29l

21. 7. 2020 23:35

Je mnoho dohadů kolem odchodu Kalouska a knížete z TOP 09.Špekuluje se proč odešli ,co budou dělat,zda zavaří Babišovi nebo nezavaří,zda zpunktují nebo ne, sílu schopnou odstranit současného premiéra.Zapomíná se na to nejjednodušší vysvětlení.Vrak jde ke dnu,krysy berou kramle.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 1
možnosti
MB

Kalousek je reálná, vyspělá persona naši scény. S Milošem naši nejlepší rétoři. Burešovi posloužil jako rohožka kampaně. Sranda - 2x šáhl na jeho vytvořené rezervy, aby dokázal, jak pěkně hospodaří ! Založil na něm kampaň, aby ovšem nepodal ani jednu žalobu na padoucha ! Kalous má schopnost logického sdělení a tím štěpí. Každopádně drží "Bobříka odvahy" ! Za 30 let, je to první politik, který Národu sdělil - "LIdé, prachy nejsou" ! Lid řekl - "Pryč s ním. Ať žije Špidla a Bureš" ! = Ti říkají - Prachy jsou ! Z politiky se vytratil obsah, nastoupila reklama a slogany - Bude lépe :-)

3 1
možnosti
Foto

R49o93m41a62n 52K90o18z33e12l

21. 7. 2020 17:19

Lid neřekl "pryč s ním", všimněte si, že po vládnutí v krizi jeho strana příliš neztratila, 12 % ve volbách 2013....až ve volbách 2017 dostal výprask, přitom sliboval rušení EET, strašil ohrožením demokracie, tedy mělo vinu spíše jeho vystupování a absence maskota Karla Schwarzenberga.

Před volbami 2006 byl Kalousek naopak velký rozdavač, i se tím chlubil na billboardech. "Rodičovský příspěvek by měl vzrůst. Podpora rodiny je dlouhodobě zanedbávaná"

P.S. Špidla odešel po dvou letech vládnutí po katastrofálním výsledku ve volbách do EP, tedy asi těch prachů moc nedal.

0 0
možnosti
MB

Kalusek je pro mne - příznivá osobnost. V podstatě M. Zeman za mlada zleva - Podobně Míra zprava. Schopnost zformulovat své myšlenky a i nediplomaticky je pustit do éteru. Jistě, následně to šokuje a štěpí. Zdá se, že většinovost přivykla neobsažným zkratko - sloganům - Bude lépe, Cikány do Vltavy, Všetci kradú ap.

S panem Zemanem zároveň náš nejlepší rétor. I oběť Burešova marketinku - "Kalúsek nás zadlužil + Šil padáky" a další nesmysly ! Zajímavé, jak si ty chýry žijí vlastním životem. Paradox - Bureš 2x využil Kalouskovy finanční rezervy + nepodal na něj ani jednu žalobu ! V podstatě, pak jeho kampaň byla mega lživá a pomlouvačná.

Kalous je ovšem držitelem - opravdu raritního momentu ! Za 30 let, je to první politik, který Národu sdělil - "Lidi, prachy nejsou" ! Špidla - Bureš = Prachy jsou ... :-)

0 0
možnosti
MB

Omlouvám se - 2x, internet nešel - záhy zase šel ... :-)

0 0
možnosti
JB

J36i52r89i 73B63o78r

21. 7. 2020 11:15

Pořád nemohu přijít na to ,proč je pan Kalousek tak démonizován.Nikdy jsem ho nevolil a to si to u mě ještě rozlil tím,když připustil spolupráci s komunisty.Je to tím jak vystupuje ve sněmovně? Čím tak vadí? Kdyby na něj cokoliv našli,tak jej dávno znemožnili. "Padáky"? Všechno asi bylo jinak. Možná vadí tím že na něj nic nemají a tak je nevydíratelný? Jediný argument je "ožralý Kalůsek". To je asi málo. Pořád jej řadím mezi ty chytřejší politiky i když ho také zrovna moc nemusím.

4 0
možnosti
Foto

Kalouskův problém je v tom, že není diplomat, který dovede i nepříjemné věci říkat s jistou noblesou, aby jen přiměl lidi k zamyšlení, aniž je při tom naštval.

1 0
možnosti
Foto

K49a12r83e10l 88C79a83c67h

21. 7. 2020 11:14

Před časem by mně to ani nenapadlo, ale když jsem se dověděl o připravovaných spanilých jízdách generála Pavla s jeho suitou po České republice, začal jsem uvažovat o volbě příštího presidenta. Co jiného totiž jeho koronavirová jízda bude, než volební kampaň. Generál Pavel je pro mně natolik nepřijatelný, že bych radši volil i Mirka Kalouska. To mně napadlo, jako naprostý paradox o kterém jsem začal posléze přemýšlet. A proč vlastně ne Mirek presidentem? Je to obratný řečník. Dokonce i obratný a zábavný politik. Je natolik sebevědomý, že by se nenechal nikým manipulovat, ale sám by druhými manipuloval ku vlastnímu prospěchu - ať politickému, nebo hmotnému. Byl by to takový kozel zahradníkem, či pytlák hajným. Co by to udělalo s Českou republikou sice nevím, ale ...? Ještě je ale možné, že se do té doby najde někdo vhodnější, kdo by zamezil generálu Pavlovi obsadit Hrad. Pokud ne, budu volit Mirka. Podle pravidla - ze špatných možností volit tu méně špatnou. Možná s tím Mirek kalkuluje a proto tak zvaně odchází.

1 2
možnosti
PK

Pana Kalouska jsem nikdy nemusel a ani toho nikdy moc nepředvedl, jen objektivně musím přiznat, že byl dobr, velmi dobrý rétor, což je v politice si ta nej vlastnost, no Andrej by se mohl ledacos přiučit, neboť v této oblastí jeho PR - tým moc nevykonal, a poslech je to skutku žalostný a to zvláště v diskusi s opozicí....

1 1
možnosti
RC

Kalousek toho mnoho nepredvedl? A to, ze z minule krize vybruslil lepe nez Babis z dnesni, je malo???

4 2
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik