Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nikdo horší než současný prezident zvolen nebude. Měli bychom mít národní hrdost a nevolit Slováka. Ale ani nikoho, kdo si zadal s minulým režimem!!!

2 1
možnosti
Foto

Pro upřesnění. Jsou to burziáni nebo burisóňani?

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 1
možnosti
Foto

Největším generátorem zisků i ztrát jsou války. Prostřednictvím burz lze na tom tratit i profitovat. Malý, resp. menšinový akcionář to jistě ovlivnit nemůže. Ovšem může i na tom také vydělat, ale i tratit. Toliko zprostředkovatelům to až tak nehrozí;-)

0 0
možnosti

Vážený pane Neugebauere, jen pro upřesnění. Prezident není ten, kdo vládne. ale kdo reprezentuje...

0 0
možnosti
Foto

Nevím, jestli vy, Češi, milujete, veřejnou volbu prezidenta. Volba prezidenta je tajná, přímá, všeobecná a rovná. Bohužel. Tak i ten, kdo nic neumí a ničemu nerozumí, má volební právo.

Záruka, že nás po lednové volbě nevyhodí z práce, neexistuje v žádné společosti. Pokud se zdálo v socialismu, že taková záruka existuje, viděšli jsem sami, že psotupně vedek tomu, že nejistá jso všechna pracovní místa a všichni jsme byli žebráky.

Kolik si vyděláme, záleží na každém z nás a ne na nějakém státu a jeho politice.

Spravedlnosti se nedovláváme v Lánech, ale i soudu.

Burzy jsou místem obchodu a obchodovat na nich může každý i vy. Pokud to neděláte, je to je a jen vaše vina. nevím, jestli cchete, aby nám vládla Státní plánovací komise nebo farář?

2 0
možnosti
LP

Přesně tak. Každý může obchodovat na burze. I dělník ve šroubárně.R^

1 0
možnosti

Souhlasím s Vámi. Ale to je asi tak všechno, co si od volby prezidenta přát.

0 0
možnosti
LP

Jak je to jedno ? Konečně budeme mít prezidenta, za kterého se nebudeme muset v zahraničí stydět. Kterého budou zvát ostatní vyspělí prezidenti na návštěvy.R^

V[>-]V

2 0
možnosti
  • Počet článků 302
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1408x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik