Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Komunsmus byl už mrtvý už v momentu, kdy se narodil

0 0
možnosti
Foto

A proto nás straší jako zombie.

2 0
možnosti
Foto

M.Jakeš byl dokonalou karikaturou toho, v co věřil.

6 0
možnosti
Foto

Současní politikové, kterým se klaníte Vy, jsou ještě větší karikaturou. Napsal jsem na toto téma nový blog.

2 1
možnosti
ZZ

Mě se to zdá dost laciné, kopat do starce, který řídil KSČ skoro celé 2 roky. On vlastně ani nic tak strašného neudělal.

Mnohem horší než on byli ti straníci, kteří vyměnili rudou knížku za sympatie k OF, či ODS !!! To byli ti praví prospěcháři, kteří si zaslouží opovržení.

:-P:-P:-P

2 4
možnosti
MV

„Proto však také pohrdáme těmi, kdo v nezkrotné pýše, ješitné nadřazenosti, sobeckém zájmu nebo dokonce za mrzký peníz se kdekoli na světě - a také u nás se našla skupina takových odpadlíků a zrádců - odtrhnou a izolují od vlastního lidu...“.

4 0
možnosti
MV

... a dost se obsahem proslovu na Cervenem hradku blizi i pan premier se svymi recmi o matce Zemi a slunci a at jeste ctyri mesice vydrzime

podobnost ciste nahodna...?

8 1
možnosti
PK

MJ byl jen komická figurka, která vlastně nic nechápala a nepochopila ani později. Nemyslím, že by nějaký odkaz po něm zůstal. Co se týče blogu pak, zvláště ten poslední odstavec nezní jako oslava konce socialismu a nastolení lepšího a to pro všechny obyvatele této zemičky, smutný čtení .....

2 1
možnosti
MB

Hodí se citát rebela J. Sováka z prken divadla. Hra o SNP - o soudruhu Švermovi. (Mj., ukradli mu bory, prochladl = zesnul v hrdinném boji. Tak nám to vyprávěl slovenský historik na VŠ v Bratislavě). Sovák nezaváhal - Namísto "Zemřel nám soudruh" = "Zemřel jim soudruh" ...

Souhlas, nic platné ! Jakešismus dobra trvá. Kdo chce podpalovat - Musí hořet ! Pravda, svíčka skomírající a sirky vlhké. Povstali ovšem noví bojovníci ! Dělají zázraky jako eskamotér Harry Houdini ! Sevřen v kazajce a spoután - Vždy se osvobodil ! Lidi pobavil. Dnes totéž - Zázraky ! Je krize, nezaměstnanost nestoupá. Bureš nešetří nic nenašetřil - a tak šetří. Neinvestoval - už bude ! Taky je v kazajce - taky se osvobozuje ! Taky nás dokáže pobavit. :-)

8 0
možnosti
DH

D69a54v16i79d 41H45o69r51á32k

15. 7. 2020 11:26

Ale takových kteří dokáží pobavit, i když mnohdy jen omezené množství lidí, jako třeba pár zdejších čtenářů, je tady přehršel. A ač mnozí již kamsi do ...(?) odešli, tak Vy Bučku můžete být hrdý, že se k této přehršli též řadíte, a bavíte nás stále zde svými diskusními výplody.

1 5
možnosti