Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P51e13t20r 48B13u31r56i95a89n

29. 5. 2018 12:36

Souhlas, karma.

1 0
možnosti
ŠM

dala bych mu hodinky, za tu záchranu a vyhostila ho...zákon je zákon

4 0
možnosti
Foto

Nemužete se takovým diskutujícím divit.Jsou prostě nadržení.Vždy když se objeví někde teroristický utok,vrhají se do diskuzí s výkřikem "To byl určtě muslim !" a už mnohokrát odešli zklamáni.Tak se potřebují vyřádit i na někom kdo zachrání život dítěti....každá společnost má svou spodinu,tak to prostě je.Vaše tvrzení,že Češi nejsou rasisté je ovšem dost komické....

3 1
možnosti
PB

P45e69t27r 51B42u68r69i92a51n

29. 5. 2018 11:43

...vrhají se do diskuzí s výkřikem "To byl určtě muslim !" a už mnohokrát odešli zklamáni.

Ale z 80% měli pravdu. A o tom to je ;-D

4 0
možnosti
SB

Kdybych u toho byl já, tak bych se především snažil vyrazit dveře toho bytu.

nechápu, proč má člověk šplhat to čtvrtého patra po fasádě, když lze vyrazit dveře příslušného bytu.

Nebo případně bytů vedlejších a dostat se tam přes balkon.

1 1
možnosti
OK

O38t31a 14K12i34n78c

29. 5. 2018 14:32

Některé dveře lze vyrazit dost obtížně, zvláště mají-li zabetonovaný kovový rám, mnohacestný zámek apod. Chtěl bych zrovna vás vidět.

2 0
možnosti
SB

Už v jedné diskusi jsem to psal.

Jeden, byť jistě velice obdivuhodný čin nelegálního migranta, nemůže změnit nic na tom, jak se na nelegální migraci díváme.

Co kdyby třeba v dobách heydrichiády nebo v dobách Husákovy normalizace podobný hrdinský čin udělal voják nebo důstojník okupačního německého nebo sovětského vojska? Znamenalo by to, že kvůli jednomu takovému případu bychom museli přehodnotit náš názor na to, že německá i sovětská okupace byly hrubým porušením mezinárodního práva?

Nikoli. Takovému německému nebo sovětskému vojákovi by náležela hluboká úcta za takovýto čin, ale ten by nic nezměnil na našem vnímání okupace jako celku.

Nebo jindy by takový hrdinský čin mohl realizovat třeba uprchlý vězeň. Řeklo by se, že kdyby neuprchl a seděl stále na Pankráci, tak by to dítě zemřelo, ale díky tomu, že zrovna náhodou uprchl a náhodou byl v tu chvíli na správném místě, tak to dítě přežilo. A tudíž otevřeme brány věznic.

Ale ne, to přeci nejde.

I takovému uprchlému vězni by náležela úcta za tento čin. Kdybych byl prezident republiky, možná bych mu za to udělil i milost, kdyby to šlo a nebyl odsouzený za něco do nebe volajícího. Ale názor na to, že delikventi patří za mříže, bychom změnit nemohli.

10 0
možnosti
Foto

Internet je zaplaven všemožnými nahrávkami, které dělají dojem náhodných akcí a tuhle řadím mezi ně. Ten chachar, který to možná desetikilové dítě drží za ruku, by ho bez problému nejen přenesl přes zábradlí, ale přenesl i přes celou čtvrť. Mám dojem, že tihle hoši si vymysleli zajímavou scénu a pak se jim to tak nějak zvrtlo, že to okolí začalo brát vážně a jim nezbylo, než je u toho nechat. Jééé to bude zase rána, až to jednou vyplave na povrch. Chudák Macron.

7 1
možnosti
VV

Jak jste poznal ze je ze Slezska?

1 0
možnosti
BV

Pár poznámek:

1) balkon přesahuje zábradlí a vytváří tam římsu

2) Nevíme jak se to dítě za zábradlí dostalo

3) to dítě během šplhání záchrance stojí na té římse, drží se za zábradlí a přesune se cca 1 metr doprava kde ho chytne druhý muž, který přiběhl zprava po sousedním balkonu odděleném tenkou přepážkou

4) je obdivuhodné jak rychle a snadno leze ten zachránce nahoru, že to vypadá jako by to měl nacvičené.

5) zachránce se dostává k tomu dítěti když už se přesunulo po římse (přesahu balonu za zábradlí) k tomu druhému muži na vedlejším balkonu a ten ho už drží.

V té době je už teatrální přehození dítěte přes zábradlí zbytečné a vysloveně nebezpečné, co kdyby mu vyklouzlo

9 0
možnosti
SB

A jak jsem už psal:

Proč místo takovéhoto lezení nevyrazili dveře?

2 0
možnosti
TP

Fajn týpek. Poděkovat, štědře odměnit a popřát šťastnou cestu. Jinak se nám ti zdokumentovaní zachránci začnou podezřele množit ;-D

2 0
možnosti
DV

D90a20v25i69d 17V62l32k

29. 5. 2018 9:06

Petře pokud byste se snažil jako já sehnat práci slušnému klukovi z děcáku, který je po tátovi rom, takže pro nás Čechy "černej" názor na to jak jsem nerasističtí by jste rázem změnil. To samé když si chce pronajmout byt. Sbírám odvahu o tom napsat blog.

4 0
možnosti
SB

Můžete sám vytvořit nějaké pracovní místo a tam můžete zaměstnat, koho chcete.

3 2
možnosti
SB

Já trvám na tom, že pokud jde o můj názor, nelegální migranty tady nechci.

A nechtít je - to by měla být samozřejmost. Pokud uznáváme právní řád tohoto státu (na rozdíl třeba pod právního řádu Protektorátu Čechy a Morava, který nám byl vnucen a neuznávali jsme ho, takže mnohé věci, které byly ilegální z hlediska protektorátních zákonů považujeme za legální z hlediska Československé republiky), tak bychom měli odmítat všechno, co je nelegální.

A proč bychom to měli odmítat?

To už vychází z principu slova nelegální.

Nechci v českých lesích nelegální skládky. Nechci tady nelegální nevěstince. Nechci tady nelegální prodejce drog. Nechci tady nelegální výrobu pervitinu. Nechci tady nelegální falšované řidičské průkazy. A tudíž tady nechci ani nelegální migranty.

Nechápu, jak někdo může tvrdit, že uznává tento stát a jeho legitimitu, ale zároveň tady chtít cokoli nebo kohokoli nelegálního.

5 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik