Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Knechtovský, původní vydavatel RINGu podlehl svodům vysoké finanční nabídky od konkurence. Ta týdeník koupila a postupem času zničila jeho zaměření i obsah tím, že ,,cílila spíše na matky s dětmi." Investigátoři odešli jinam, včetně mojí maličkosti. Čtenářský zájem se umenšoval, až týdeník zanikl úplně.

1 0
možnosti

Na opravdovy mafiany,treba na lidi z PZO jste byli velmi opatrni si posvitit v daném platku ..Kdo vlastne dne vi co byl PZO..A co znamenal. To nebyla zasoplena diskoteka a slapky z Perlovky ale jina liga

0 0
možnosti

Autore, Ring jsme v 90 letech odebírali? Proč vlastně zanikl? Tedy možná nezanikl, přišel jiný název(sedmička) a jiná grafika.

0 0
možnosti

Hitler měl rád zvířátka ;-D

Ne, teď vážně. Každý má své dobré a špatné stránky. Typické jsou obrázky italských mafiánů, jak se rozplývají nad dětmi a jak svou rodinu vedou přísně a puritánsky.

1 0
možnosti

Vážený pane Šťastný, pohled do duše člověka ještě neznamená, že je to dojmologie. Na rozdíl od jiných píšu jen vhled do toho, koho jsem osobně znal. Bez příkras a jiných atributů. To byste, než něco či někoho, koho jste v životě nepotkal, měl vzít na vědomí. Jinak děkuji za reakci.

1 1
možnosti

Já vůbec nezpochybňuji, že jste Ivana Jonáka znal lépe, než kdokoliv z nás. Jen se mi zdál ten příklad jeho jiné stránky povahy poněkud laciný. Asi tak.

1 0
možnosti

"Ať se taky kouká v životě pořádně otáčet." Jonák se tedy opravdu otáčel - ještě za totáče "seděl", jeho kšefty po listopadu 89 byly taky pochybné a nakonec kvůli majetku nechat zavraždit svoji ženu. A vy nám tady vyprávíte dojemnou historku, jak v samoobsluze koupil cizímu klukovi cukrovinky.

4 0
možnosti
Foto

Velmi zajímavé, pane Štropfe. R^ Karma.

3 0
možnosti

Pěknej článek, jo když píše "insider," bývá to poznat.:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik