Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FK

ataknevim

27. 7. 2012 9:01
populárnější než ona

nojo, ale v jakém směru?

0 0
možnosti
J

jasnavec

27. 7. 2012 9:06
Re: populárnější než ona

To se ptám taky. Nejspíš asi předešlým vystupováním Dobeše, kdy ten hoch neměl žádné škraloupy a Karolínka se koupala v problémech s Věci veřejnými.

0 0
možnosti
PH

petrph

27. 7. 2012 8:51
aby to bylo ještě veselejší

Je třeba si uvědomit, že LIDEM ještě není ani zavedená politická strana s nějakým zvolenou předsedou (předsedkyní), LIDEM dokonce netvoří ani nějaký parlamentní klub. Je to zatím jen skupina 8 nezařazených poslanců a z ničeho legitimně nevyplývá že by měli jeden poslouchat druhého, a že by mezi nimi měla paní akurát paní Peake nějaké vedoucí postavení a rozhodovat o těchh druhých, jestli mají zůstat ve vládě čili nic. Nečas si může udělat co chce a co sám uzná za vhodné, panenka vicepremierka Peake pouze přenáší jen jeho  rozkazy těm osmi zoufalcům..

2 0
možnosti
J

jasnavec

27. 7. 2012 9:00
Re: aby to bylo ještě veselejší

To je pravda, co tady sdělujete, ale i ty přenášené vzkazy osmi zoufalcům musí mít styčného důstojníka. A tím je vicepremiérka.tudíš samozvaná šéfka, protože i tak je nadřazená Dobešovi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik