Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proto jsou to asi aktivistky. Jinak jste předvedl sexismus v praxi.Rv

0 0
možnosti
JK

A proč vlastně polonahé aktivistky nedostávají sexistické prasátečko?

To je takový rozdíl mezi "KOZY! Pijte Bernard!" a "KOZY! Ten a ten politiky žere žížaly!"?

1 0
možnosti
Foto

Tak čtu, že jste na tom s vědomostma jako autor.:-/

1 0
možnosti
Foto

Ještě vám chci napsat, milý autore, že přirovnání těchto žen ke konání členek zmíněné kapely mne dost nadzvedlo a pohoršilo. Radši už víc psát nebudu....

0 0
možnosti
Foto

Já vás tedy moc pochválit nemůžu.

Buď je ta kritika aktivistek selektivní a účelová nebo jste si špatně přečetl zprávy či je dokonce nepochopil. Ony ty dotyčné nejsou exhibicionistky a už vůbec ne analogie vámi podsouvané kapely. Ony naopak vyrazily do ulic se vší vážností a důstojností. Škoda, že nevíte nic o téměř posvátném symbolu Francie, jinak byste nemohl kritizovat jejich obnažená ňadra, protože ta jsou neoddělitelnou součástí tohoto symbolu a jsou sama o sobě symbolem.

Zkuste si znovu přečíst nějaké, tentokrát korektní, informace o jejich vystoupení v ulicích a odstraňte své mezery. Možná se zastydíte a omluvíte se jim. Chci věřit, že jste toho schopen.

1 0
možnosti

Milý pane Machačku, děkuji za názor, samozřejmě jej ve vší úctě beru na vědomí. Jen na vysvětlenou - obsah mého příspěvku je dílem míněn i jako určitá autorská nadsázka. Druhým dílem jen dodám, že jistý člověk řekl, že zastánci ženského aktivistického hnutí jsou jeho horlivými sympatizanty jen do té míry, pokud se v něm neangažuje jeho dcera.

1 0
možnosti