Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Když si přečtu váš blog,bojím se vyjít ven na ulici;-( Co mě tam čeká? Všude bahna po kolena,povalující se tisíce vandráků,vraždící hordy bezdomovců,povalující se zdechliny a kostry ohlodaných psů a koček . . .vybrakovaná a zdemolovaná nákupní centra,umírající statisíce důchodců povalujících se bez pomoci ve vlastních exkrementech . . . vykořisťovaní pracující vyhánějící tlusté továrníky z fabrik,policie střílí do vyhublých dělníků v otrhaných šatech . . . maminky prodávající svá miminka,neb umírají hlady . . .jak to jen udělat,abych si mohl jít vyžebrat tu svou skývu 8-o?

4 1
možnosti
JL

"Protikorupční vláda rozpočtové odpovědnosti" - vzpomínáte? Všichni sborem volili ODSku a TOPku, aby proboha nevyhrál Paroubek. A máme to. Politici si z nás dělají prdel a tváří se přitom vážně. Potřebují nakopat. Hádejte kam? :-)

4 3
možnosti
PN

A není snad tahle vláda vládou rozpočtové odpovědnosti? V podstatě je. A není vládou boje proti korupci? V rámci možností je. Jde jenom o to nepodlehnout řevu ulice a nad konáním vlády se aspoň trochu zamyslet..

5 1
možnosti
JP

J18o90s40e36f 83P91o72t82r

29. 11. 2012 19:31

Pane Streit,

zase, jako obvykle přeháníme. Přečíst si váš článek mimozemšťan, dojde k názory, že se v české kotlině schyluje k totální katastrofě, lidi jsou hladoví a ožebračení, vládne zde nemilosrdná chunta, která  vykořisťuje, vraždí.

Letos bylo na dovolených u teplých mořích 3,5 milionu Čechů, 3 miliony pojedou na zimní dovolenou, parkoviště před obchodními domy jsou narvané, důchodci vypadají dobře a zdravě, hospody a restaurace jsou narvané.

To co tak totálně napadáte jsou povětšině kosmetické chyby . volba prazidenta - není pravděpodobné, že mládež k vyšším výdělkům si připisovala lidi? Zvyšování daní - o 1% to je tragedie, přitom zdravotníci už se ozývají, zachvíli učitelé, proč při té kritice neporadíte vládě, kde brát? Druhý pilíř je přece dobrovolný.

Církrvní restituce - 80% lidí je proti, není také 80% lidí vůbec proti daním ?, přičemž církevní restituce nejenže neokradou stát, ale ten na tom ještě vydělá, staly se jen emociálním vyjádřením nenávisti vůčí katolické církvi.

7 5
možnosti
JD

Velké díky za tento názor! Je potěšující vědět, že ještě existují lidi s nadhledem a soudností. Člověk už neslyší nic jiného než jaká je krize, bída, když čtu diskuze na Novinkách, tak mám pocit, že žiju v jiném státě. Každý druhý tam umírá hlady, zimou a já nevím co.. Přála bych jim na pár dnů bídu opravdu zažít, rychle by se vzpamatovali. Obchoďáky, hospody, přidám parkoviště na sídlištích, kde prostě nezaparkujete, ačkoli tam bydlí právě ta "zubožená" vrstva lidí. Problém je zkrátka v přehnaně vysokých nárocích na životní úroveň a to i ze strany těch, kteří nemají společnosti moc co nabídnout. Takoví k moři létat nebudou a je to tak správně. Znám mladou rodinu - on průměrný příjem, ona mladinká, dítě hned po škole, teď na mateřské, majetek žádný, ale kupují vlastní domek na hypotéku - takto krize opravdu nevypadá...

6 2
možnosti
AT

Tentokrát asi poprvé souhlasím s téměř celým vaším blogem. Jen jestli dehonestace oněch "obskurních figur" není zároveň úderem na vlastní solar  ;-)

2 6
možnosti
Foto

Na druhé straně i ten sebeobskrnější exot, když má pravdu, tak ji má ;-)

Díky R^

1 1
možnosti
PK

Ano, ano, s textem se názorově téměř ztotožňuji. Je nám to všem k ničemu. A pokud nenásledují činy nic se nezmění.

2 2
možnosti
AT

To je sice pravda, ale jak už se píše v knize knih, na počátku je slovo.

0 0
možnosti

Kde jste jen vzal to, že se jedná o obskurní figury?

1 4
možnosti
Foto

Přiletěl jste z Marsu? 8-o

0 0
možnosti
VV

Taky karma. Jen, chci dodat - slavík si to zasloužil.

2 6
možnosti
Foto

Já jsem slavíka neviděl. Landu jsem si pustil dodatečně.

Jinak dík R^

0 4
možnosti

M23í84l18a 84Š15u31l62a

27. 11. 2012 20:41

.. no to bylo strachu, že karma nebude vysoká ;-D ..

.. dnes jste do toho Dušane zase dobře řízl R^R^ ..

3 5
možnosti
Foto

To nebyl strach, ale reálné hodnocení. Když člověk kritizuje na mnoho stran, tak skalní příslušníci táborů jsou zmateni ;-)

Dnes mi ale pomohla titulka iDnes (opravdu nečekaná) :-)

2 4
možnosti
Foto

I58v56a49n 79M25a55r20e50k

27. 11. 2012 18:58

To co se děje ví každý soudný člověk jen se to asi bojí veřejně a nahlas pojmenovat (možná i proto že např.zde se za pravdu berou i dukáty) R^

5 1
možnosti