Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Holcát řekl: "Diabetikům se ale podobná zranění hůře hojí. Kvůli riziku trombózy Zeman dostává slabší léky na ředění krve." To pro pana Filipczyka a paní Majovou, že Holcát spojoval riziko trombózy i s diabetem, což podle pana Filipczyka nemá na žíly vliv.

Ale ani kdyby měli pravdu, tak nevidím jakou měla jejich kritika a disputace o tepnách a žílách (když já jsem psal o cévách) souvislost s mým článkem :-/

0 1
možnosti
Foto

Věřím, že po této šokující zprávě o zdravých cévách pana prezidenta si kuřáci šli s úlevou zapálit... Ale pozor na to, kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá. I člověk s takzvaným zdravým životním stylem se může nečekaně skácet a někdy k tomu navždy odporoučet. Připadá mi, že z jeho zdravotních potíží mají někteří radost, to není pěkné. Ten mentální úpadek je spíše jejich přáním než skutečností. U předávání státních vyznamenání opět mluvil spatra. Pomalu mluvil vždy, což je správné. Za stejnou dobu ale dokáže sdělit více než politik rychlomluvka. Ode mě karma ne, ale Jakovždy snad bude ;-)

0 5
možnosti
Foto

Máte pravdu, že nikdo neví dne a hodiny. Můj životní styl zase tak zdravý není. :-)

Nikomu nekopu jámu ani mu nic zlého nepřeju. Ale vidím, že je na tom prachbídně.

Zemanova inteligence se dlouhodobě přeceňuje. Jeho řeč je šablonovitá, bonmoty, nepříliš vtipné, se opakují, je útočný a trpí zbytnělou sebeláskou. Kdybych byl jeho přítelem, čekal bych, kdy mě vyždímá a odhodí. Mýlíte se, jestli jej považujete za sociálního demokrata. On má jen lidové choutky, ale jinak je chorobně mocichtivý a ješitný.

Podívejte se. Vy jste mi rozuměla, dokud jsem se vymezoval proti pseudopravicovým zločincům. Ti jsou dočasně odstaveni. Přál bych Vám, abyste mě chápala, když budu stejně nelítostně pranýřovat i druhou stranu. ;-)

Děkuji za otevřený komentář R^

5 1
možnosti
RJ

R23a77d72e90k 38J83a42r74o25š

1. 11. 2013 14:04

Řekl bych, že se na presidentově špatném zdravotním stavu silně podepsaly i "psychologické" negativní faktory, jímž byl v krátkém sledu vystaven:

1) Debakl SPOZ ve volbách

2) Pornoaféra jeho dcery, ze které chtěl mít "princeznu se zlatou hvězdou na čele"

3) Zjištění cukrovky a následná nutná omezení (cigarety, alkohol)

4) Krach socdemáckého "puče"

President Zeman byl sice vždy silně splachovací, ale takové psychické "šlehy" v krátkém sledu by zamávaly i se silnějším "tlustokožcem"...

9 0
možnosti

M70í36l67a 18Š89u97l38a

1. 11. 2013 14:03

.. každý by si měl uvědomit, že božská stvoření (vládcové a jeich nejbližší spolupracovníci, tedy andělé) jiný zdravotní stav, než výborný, nemají .. je to dáno tou dávkou božské krve v jejich krevním oběhu .. a tak i v případě boule na hlavě po úderu pánvičkou z ruky nepříčetné manželky, se sejde lékařské konsilium a to minimálně 2x denně, 7 dní v týdnu, aby plebs informovalo o výborném stavu z Boží vůle panovníka .. 

.. bohužel lid poddaný to zajímá asi tak stejně, jako postavení Marsu vůči Jupiteru v době konce pracovní doby, leda by byla lékařská zpráva negativní a lid by tedy mohl doufat v nějakou jinou božskou osobou, pověřenou vyššími bytostmi, třeba :-) .. 

.. z Boží vůle prezident Zeman je na tom zdravotně tak sqěle, že při pohledu na jeho chůzi mám obavy, že každou chvíli sebou sekne, to ani vrtošivý stařík Václav na tom nebyl před operací kyčle tak špatně .. 

.. a tak to vypadá, že vedle voleb do Eurožvanírny budou volby do České žvanírny a nedej Bože i na trůn nejvyšší .. ten chlap fakt nevypadá vůbec moc dobře .. 

.. Dušan samozřejmě nemá vzdělání ani zdravotní sestry, tak neví, že kouření od 27 nikomu neškodí, naopak přemíra pohybu je smrtelná .. každý druh alkoholu je k něčemu léčebně vhodný a pan prezident sjednotitel to ví, vodu nepije, takovou nemoc prý nemá .. ;-) ..

.. a dost .. takže jako vždy, jako vždy R^

4 1
možnosti
Foto

;-DR^;-D

Tedy, nemoc žáby z Boží vůle Zeman opravdu nedostane. ;-) To je snad jediná věc, která je mi na něm sympatická. I já si rád nějakou cévu rozšířím nejen sportem:-)

Sqělý komentář jako vždy R^

0 1
možnosti
OF

Alenko, Leider haben Sie nicht recht.

Tromboza je tepenná nebo žilní. Zde se jedná o riziko žilní trombozy a následující plicní embolie. Úraz, nasledující snížená mobilita , imobilizace ? /ortéza ?/ zvyšují riziko žilní trombozy / také věk a přidružené nemoci/......prevence žilní trombozy se provádí i u mladých lidí. Stačí cesta letadlem do Austrálie.....

Vy stejně jako autor píšete o němčem, čemu nerozumíte ani za mák.

Na toto téma by mohli diskutovat jen lékaři a to lékaři zkušení. Ti se však k tomu

nesníží. Palec dolů hlavně pro autora.;-€Rv

2 2
možnosti
Foto

J84a75n38a 57M35a55j68o82v92á

1. 11. 2013 13:29

přesně, děkuji.

0 0
možnosti
Foto

Vidim ze rada diskuteru nesouhlasi s vasim vysvetlenim. Jelikoz jsem nedaleko jeho veku, tak vim ze v mnohem mate pravdu. Netvrdim ze ve vsem, ale 69 ti lety muz, ktery kouri cely zivot, (ja bohuzel kourim take) nemuze mit cevy jako mlady kluk. To je lez. Tromboza? Muze vzniknout kdykoliv, pokud se jedna o krev v kolene, nebezpeci je, ze se do srdce neco dostane, to by pak byl rychly konec. A je pochopitelne, ze lekari budou zpivat lzi o jeho zdravi, vzdyt to nebudou delat zadarmo. A pak, kdo z nich by si troufnul prozradit ze prezidentovo zdravi je uz na macku? Jinak upadnout se da nestatne vselijak, nemusel to byt pes, ani viroza, je treba jim dat malinky kredit za jakousi odpoved. Ja bych do toho psa nemichal, ale co kdyz to byla pravda?. Tedy tomu vsichni verme a cekejme. Jinak ode mne karma za odvahu se toho to tematu vubec dotknout.R^

1 1
možnosti
Foto

Dík za rozumný komentář. R^

Přiznám, že jsem chtěl trochu provokovat. ;-)

0 1
možnosti
MS

Ta poslední věta tučného odstavce se vám obzvláště vydařila. ;-D R^

1 0
možnosti
JK

J26a81n 35K50o97t62t56a64s

1. 11. 2013 12:41

To jsem netušil, že máte medicínské vzdělání...tolik zasvěcených závěrů nevydá ani Motol;-)

2 0
možnosti
Foto

Se kterým nesouhlasíte? ;-D

0 1
možnosti
LW

L75e57o 87W96o67l23f

1. 11. 2013 12:40

A přece jste ho volil.....

Patologická nenávist plynoucí z vlastní zbabělosti.

4 2
možnosti
Foto

Váš komentář postrádá smysl i logiku. Rv

Někoho jsem volil z nenávisti? 8-o

Jsem zbabělý, že jsem nevolil vlastizrádce? 8-o

Jsem zbabělý, že jsem otevřeně všem sdělil, jak budu volit? 8-o Aby takoví jako vy mi to hloupě otloukali o hlavu?

1 2
možnosti
JC

President je na tom asi opravdu zdravotně velmi špatně. Když letitý silný kuřák začne samovolně omezovat kouření, je to vážné.

2 0
možnosti
Foto

Navíc to v těle vyvolá ztrátu dlouholeté rovnováhy.

0 1
možnosti