Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

L53a83d71a 98B35i66n54k62o

17. 7. 2013 12:27

Dobry den pane Streit, dnes karma ! O sportu pisete moudre, o politice tomu tak, bohužel, není:-/.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, aspoň něco ;-) DíkR^

To ostatní - i u vás - je pouze subjektivní názor :-/

0 0
možnosti
Foto

Asi je to smutné - ale musím bohužel konstatovat, že lepší to nebude. Sport přestal být sportem, když se za výkony začlo platit. A pak už to šlo jen od deseti k jedné... Podívejte se jen na profesionální fotbal nebo hokej - na platy "sportovců"... o jejich mzdách se 99% lidí jen zdá... a důvod? Reklama, propagace, peníze, peníze, money... Prostě sport přestal být zábavou pro ty kdo jej provozují a stal se zaměstnáním. A když je někdo dobrý zaměstnanec, tak dostane lepší plat. No a co by člověk neudělal, pro lepší plat... nějaká ta injekce nebo pilulka.. vy naděláte... (to je samozřejmě ironie)...

Je to smutné, ale zavinili jsme si to sami. Zkuste vyhnat celé mužstvo Realu Madrid na hřiště a říct jim, že hrají zadarmo, že jdou sportovat... schválně... Rv

0 0
možnosti
Foto

Nenapsal jste nic tak odlišného než mám v článku. Viník: peníze.

Optimistou nejsem taky, Ale to pokrytectví mě štve!

0 0
možnosti

M88í25l84a 18Š43u16l11a

17. 7. 2013 6:06

.. ne ne, to není o osobní radosti, nebo zklamání, to je jen o vnímání reality, hnusné reality .. nejsou jediní, kteří se podíleli na tom marasmu, jen mě zarazil ten amatérismus st. zástupců .. vždyť museli vědět, že je to neprůchodné .. Policie je jen nástroj, tu bych do toho zas tak moc netahal .. 

.. pak je otázka, jestli celá tato akce neměla jediný účel, odstranění Nečasovy vlády .. pokud ano, povedlo se .. litovat toho nebudu, ta vláda byla jednou z nejhorších, ne li nejhorší .. a už jen ostranění Kalouska.a Schwarzenberga stálo za to :-)

0 0
možnosti

M45í71l60a 71Š39u13l58a

17. 7. 2013 6:07

nezařadilo se to tam, kam to patřilo .. pod 21:42

0 0
možnosti

ja myslim ze by se rozdelili i sponzori, podle toho, koho chteji podporovat. nekteri maximalni vykon s turbem a jini zase zase atmosferickou klasiku. a kdo by porusil pravidla v kategorii bez dopingu, dozivotni diskvalifikace.

0 0
možnosti

já bych to povolil a rozdělil. disciplíny stejné, ale sportovci s dopingem zvlášť. jasně že u těch bez dopingu by se musely dělat kontroly dál, ale ti kteří si chtějí zdraví ničit dobrovolně by už měli klid.

0 0
možnosti
Foto

Taky mě to napadlo. Ale v dnešním licoměrném politicky "korektním" světě je to nemyslitelné.

Všichni chtějí hrát hru na bezúhonné, ale přitom peníze jsou až na prvním místě. :-/

0 0
možnosti

M80í88l80a 80Š30u75l38a

16. 7. 2013 18:22

.. hodně mimo téma, ale já to říkal hned od začátku (což neznamená, že mě to nějak moc těší) "Šnajdr a Tluchoř nebudou souzení za trafiky. Z vězení se dostane i Fuksa

Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/trafiky-snajdr-tluchor-0vp-/domaci.aspx?c=A130716_171330_domaci_hro";

:-P

0 3
možnosti
Foto

Zase ten Nejvyšší soud, to je semeniště právních nesmyslů (mám několik neuvěřitelných judikátů z praxe).

A Nečas už vyskakuje. Přitom to nic nemění na meritu věci.

http://zpravy.idnes.cz/expremier-petr-necas-reaguje-na-kauzu-nagyova-fol-/domaci.aspx?c=A130716_184525_domaci_jav

Jsem na straně policejních plukovníků!!

Snad nebudete, Mílo mít radost, pokud dojde na Vaše skeptická slova?

0 0
možnosti
Foto

Já to nesleduji, ale kamarád mi říkal, že toho Frooma už tolik neprožívá jako kdysi Armstronga. U Armstronga ho tenkrát ani nenapadlo, že dopuje, u Frooma, tak jako u každého vynikajícího cyklisty, je to už dnes téměř jisté. Ale přestat kvůli tomu fandit nebo sám sportovat, to prostě není možné. A těžko soudit sportovce, kteří ten svůj sport milují a jsou tedy ochotni mu obětovat cokoliv - karma jako vždy, Dušane.

2 0
možnosti
Foto

Je to složité, vrcholový sport bude pořád táhnout, stejně jako dopink zůstane velkým lákadlem a řekl bych nezbytností potenciálních vítězů. Nedá se s dopinkem vyhrát. Stávající stav je ale nespravedlivý. Nevím, co s tím.

 Dojet vůbec Tour de France, mnohdy potlučený a zraněný, to je úžasné i tak. A diváci kolem cest ukazují, že ani je žádný dopink neodradí, i když někteří budou pokřikovat.

A díky, že už mám dva s "karmou jako vždy" (snad nebude Míla žárlit;) R^ Uvidíme, až napíšu něco, co se Vám nebude líbit ;-)

1 0
možnosti
Foto

J88a26n 37R49ý49z90n66a40r

16. 7. 2013 15:39

Otázka je, zda celá naše civilizace nestojí na slepé koleji. Namísto mysli používáme chemii - k léčení téměř výhradně a k dosahování vrcholných výkonů ve sportu také.

Mám občas možnost setkat se s rodilými Číňany a jejich svěřenci, kteří trénují tzv. vnitřní bojová umění.

Hranice lidských výkonů - takto motivovaných a trénovaných - jsou více než nepředstavitelné.

Lidé, kteří takto trénují zvedají laťku civilizace. Ti kteří k vrcholnému výkonu potřebují doping civilizaci devastují. Co si vybereme, je na nás.

1 0
možnosti
Foto

Diváci a sponzoři si už vybrali.

Realita nebude nikdy ideální a svět nesměřuje k Utopii.

0 0
možnosti

Nesouhlasím s postojem "ať si profíci dělají co chtějí, jen ať dosahují úžasných výsledků". Nechci se pasivně smiřovat s tím, že se "zobalo, zobe a zobat bude" a je marné, cokoliv s tím dělat. Někdy to fakt vypadá, že to nemá smysl, ale já bych bojoval stále. Už jen kvůli morálnímu dilematu trenérů talentované mládeže, který by to přineslo v naprosto otevřené formě - "Mám šikovného, pracovitého, inteligentního týpka, který by to mohl dotáhnout hodně vysoko. Mám ho brzdit a znechucovat mu sport na vysoké úrovni a dělat vše proto, aby zůstal jen amatérem? Nebo ho mám vědomě posouvat do pozice mašiny, která na cestě za vítězstvím pozře cokoliv?"

Každé přirovnání kulhá a to moje kulhá hodně, ale neodpustím si jej. Taky si neříkáme, že v politice krade úplně každý, tak bychom se s tím měli smířit a legalizovat to.

2 0
možnosti
Foto

Kdybych znal recept, jak to zastavit, napsal bych to. Ale zastavit to prostě nejde, hlavně pokud ve vrcholovém sportu budou tak šílené peníze. Chtěl jsem upozornit na tu licoměrnost. Ten závodník není největší viník.

Babo raď... :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...