Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BI

Brkoslav IV

17. 1. 2009 18:02
...no jo no...

...tak to v zivote chodilo ...chodi....a znovu bude.... Diky za clanek. Konecne se priznava pomalu to, co nekteri vedeli uz, kdyz Havla videli poprve a jen otevrel klapajznu... ale je zase fakt, ze je sikovny...zase se muze smat a ficet.... :-). Ja mu to preju, kdyz jsme byli tak hloupi.... Mozna, to je jen muj zoufalej masochismus...za trest...co ja vim ;-)

0 0
možnosti
F

frantaflinta58

14. 1. 2009 15:11
STB

Havel byl regulérním UDAVAČEM STB ty chytrolíne  Irish Stout

0 0
možnosti
JM

Irish Stout

1. 4. 2008 17:26
kopnout si do Havla

je rituálem všech dnešních statečných,kteří zhusta před listopadem hajlovali na schůzích KSČ, SSM nebo ROH. Připomíná to léčení komplexů méněcennosti. Staří zaprděnci jsou v nové době těmi nejstatečnějšími a nejspravedlivějšími. Oni nejlépe vědí, jak to vlastně bylo. ;-D

0 0
možnosti
DS

Streit

2. 4. 2008 8:41
Re: kopnout si do Havla

Kdepak, dnešní "stateční" kopou po bitvě do poražených komunistů, s nimiž se Havel po revoluci paktoval, pokud to bylo v jeho zájmu.

A hlupáci jako vy jen potvrzují, že článek byl napsán oprávněně, protože ty méně chápavé z celé jedné generace ty havlovské kecy natolik ovlivnily, že si neváží vlasti, tradic a ke starším jsou sprostí.

Kdybyste o mě něco věděl, tak byste mi ty komunistické spolky nepředhazoval.

0 0
možnosti
RB

erben3

1. 4. 2008 16:04
.

R^ Výborně, děkuji!

0 0
možnosti
TT

tolan

1. 4. 2008 14:20
Karmuji, vcelku výstižné hodnocení

Chápu, je těžké si za milým Vašíkem představit nechutné dohody o ochraně komunistů. Bohužel tomu tak bylo a jeho zásluhou jsou komunisté u moci. Bez úzké spolupráce s Havlovými chráněnci by se i Paroubek musel chovat racionálněji.

0 0
možnosti
A

aladar.heresszertelek

1. 4. 2008 13:08
re

Možná, že ten "Haven" neudělal nic zlého konkrétně panu Streitovi, ale ublížil celému národu. Mohl jste se to snadno dočíst, vážený světáku, kdybyste ovšem nenahlížel na tento článek a priori jako na nenávistný výlev. Kterým bezesporu NENÍ.

Havel je holt kašpar. A pan Streit jen chronologicky seřadil jeho nejlepší čísla. Je to tak snadné.

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

1. 4. 2008 23:01
Re: re

Havel byl jen politik jako kazdy jiny. Chamtivy po moci a popularite, nicemu nerozumici ale do vseho kecajici, atd. Kdyz se odecte jeho medialni aureola tak na nem vlastne vlastne neni co k diveni, takovych jako on je vic, ten za 18 , onen za 20 - 2.

0 0
možnosti
S

svetak

1. 4. 2008 12:35
Hodne osobni

No, po precteni Vaseho "serialu" cloveka napadne jedna otazka: Co ten Haven tomu cloveku tak strasneho udelal?

To musi byt neco opravdu osobniho, protoze to je jak na objednavku. Ale treba Vam ublizil, no a tak holt si pokousite vyrizovat ucty (popravde to moc velky vysledek nebude mit).

V.H. se nebudu zastavat, mam sve vyhrady - ale nejsem slepy vztekem, abych nevidel i opak. Bylo by mnohem kultivovanejsi udelat rozbor byvaleho prezidenta bez zaste a naznacovani a hlavne objektivne. To ve Vasem povidani chybi, skoda ....

Zdravi, G.N.

0 0
možnosti
DS

Streit

1. 4. 2008 13:07
Re: Hodne osobni

Člověče, těch 5 článků bylo o tom, co nám Havel VŠEM udělal. Ke škodě porelovolučního vývije. Jestli si to neberete osobně, vaše chyba.

Co je to "objektivně"? Tak, jak to vnímáte vy? Ano, jde o výpověď, jak se to jeví jednomu -docela pozorně sledujícímu - subjektu.

0 0
možnosti