Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RG

gasparru

26. 5. 2010 8:22
Čekám kdy se omluvíte

Píšete pěkně, velmi často s vámi názorově souhlasím, ale zapomínáte co jste psal dříve o Růžičkovi, malou omluvu by si od vás zasloužil. Jo, opravdu si užívejme tento úspěch na nějaký čas poslední, protože pan Hadamczik v životě nic nevyhrál ani v české extralize, přesto už opět přebírá nároďák. Můžeme si o Růžičkovi myslet co chceme, ale jedno mu nelze upřít, je to vítězný typ.

0 0
možnosti
P9

POT 90

26. 5. 2010 8:45
Re: Čekám kdy se omluvíte

Zapomněl jste na OH?

Jinak pan Streit níže vysvětlení k Růžičkovi dal.

A podle mě, Růžička nic nevyhrál.vyhráli to kluci, které tam ani nechtěl.

0 0
možnosti
JN

prednost zleva

26. 5. 2010 5:10
streit

Fandi tomu kdo vyhral, kritizuje toho kdo prohral.Rozumi vsem sportum a nejen tomu. Kdo je to?

No prece nas velky bloger Streit. viz:

http://streit.blog.idnes.cz/c/47446/proc-se-u-me-roman-sebrle-shodil.html

Kdyby tenkrat Sebrle vyhral, to by zas byla oda na Mistra a cesstvi, ze, oportunisto?

0 0
možnosti
P9

POT 90

26. 5. 2010 8:52
Re: streit

Nauč se význam slov: oportunista=prospěchář.

Chválit neúspěšné není moc dobrý nápad. ten článek jsem si přečetl a pan Streit tam nekritizuje Šebrleho za prohru.

0 0
možnosti
JC

PepiQ

25. 5. 2010 13:07
PepiQovo přispění do pranice

Vaši sérii článků na téma "zastavení Rusů před ziskem zlatého hattricku" jsem si moc rád přečetl. Díky vám, a především reprezentantům, že prostřednictvím jejich úspěchu můžeme prožívat tyhle radostné chvíle. R^ Jejich úspěch vyústil v úspěch celé našé země - nevidím důvod, proč by měl někdo tohle vítězství zlehčovat, bylo vydřené a zasloužené. Rusové měli 59 minut, aby srovnali, čas běžel pro oba týmy stejně rychle - nemluvě o přesilovce 6:3. Ať si říka kdo chce co chce, na tenhle tým můžeme být právem hrdí. [>-] Kdo se o tu radost sám připravil svoji pochybovačností, prosím - já nelituju ani jedný minuty zírání do tý bedny. Protože na to, co tam naši předváděli se podívám vždy, znovu a rád. ;-)

0 0
možnosti
DS

Streit

24. 5. 2010 21:18
Vysvětlení: Růžička

Přesto, že jsem slíbil, že nebudu reagovat, některé příspěvky mě „přinutily“ podat toto jediné vysvětlení. Ano, kritizoval jsem po neúspěšných OH Růžičku. Ano, ve sporu s Hadamczikem jsem byl na straně Hadamczika. No a co? Jak to souvisí s tímto článkem? Pořád je mi jako Čech Růžička bližší než třeba Bykov. Nemám co odvolávat.

Úspěch Růžičky byla z nouze ctnost. Nechci mu brát zasloužený úspěch, ale výsledek udělali hráči, které by normálně na MS ani nebral. On preferoval ty svoje primadony z NHL. Hadamczik by asi dobrovolně nominoval více hráčů z Evropy. Růžička by to bez tlaku okolností nedokázal. Ale nechci mu brát zásluhy a jsem rád, že se rozloučil úspěšně.

0 0
možnosti
DS

Streit

24. 5. 2010 21:24
Vysvětlení: Jágr

Jágra jsem nikdy samotného nijak nekritizoval. Jen jsem vždy zdůrazňoval, že není Reichel a není dobré všechno stavět na něm. Nakonec ani on o to nestál. On chtěl pomáhat a tuto roli našel mezi mladými kluky. Reichlovu úlohu vzal na sebe Rolinek. Ale klobouk dolů za Jágrův vztah k reprezentaci.

Někteří kritici mi vyčítají jakýsi konjunkturalistický příklon k vítězům. Není to pravda. Jak by potom musel být hodnocen Jágr, který před týdnem mužstvo ztrhal. Já jsem byl v duchu rád, že se otrkají mladí. Napsal jsem přece předem, že Hudler, Průcha a spol. budou litovat.

Za články si stojím.

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

24. 5. 2010 19:44
s necim v clanku souhlasim, s necim ne...

je toho trochu vic, takze to asi napisu jako vlastni clanek (beru to spis obecneji, nejen jako tohle mistrovstvi).

0 0
možnosti
JV

c12

24. 5. 2010 19:08
Trenér

V minulosti jsem s autorem článku svedl debatu o tom, zda před MS vyměnit trenéra či nikoliv. Náhodná souhra okolností mi dala za pravdu. Podle mého zejména v tom, že je nesmyslem měnit trenéra před MS, kam pravděpodobně pojede s týmem, který celý rok buduje a hráče poznává při zápasech Euro hockey tour. http://blog2.idnes.cz/diskuse.asp?iddiskuse=A100227_125897_blogidnes&razeni=&strana=2 

Je zřejmé, že k zisk titulu titulu přispělo nemalou měrou štěstí. Tomu však šli hráči naproti svojí pracovitostí, urpututností, vůlí apod. Tým však sestavil autorem nenáviděný trenér Růžička, který týmu rovněž určil taktiku. Ano, nebýt nezájmu hráčů NHL, mohl tým vypadat jinak, mohl mít lepší individulity a horšího kolektivního ducha, nemusel mít štěstí a mohlo vše dopadnout jinak....   

0 0
možnosti
JV

c12

24. 5. 2010 19:09
Re: Trenér

 .....Je zřejmé, že kouč Hadamczik přebírá tým plný nových tváří, na kterých může stavět. Proto přeju jemu i nám, aby opět dotáhl tým do finále a v něm konečně překročil svůj stín a dotáhl svůj tým na metu nejvyšší!!

[>-]

0 0
možnosti
M

mh.ringo

24. 5. 2010 19:00
Karma

perfektne napsane. Sebemrskaci zpochybnujici nas uspech v ramci one falesne objektivity jsou presne ti zakomplexovani malocesi, kteri nikdy nic nedokazi a nejradeji by aby jin nekdo zivoty zvrchu ridil, mozna nejlepe ze zahranici, nejlepe nejake hvezdy se silnym kadrem. Precetl jsem si nejdrive blog o hokeji jakesi pani Rossi ci jak se jmenuje a bylo mi z nej na ublinknuti. Tady tenhle blog pohladil na dusi a diky jeho autorovi ze rekl vse co mam na jazyku a nemam to odhodlani to zkomponovat do takovehoto clanku.

0 0
možnosti
JV

c12

24. 5. 2010 19:16
Re: Karma

Ano, moc hezky napsané. Bohužel v kontextu minulých autorových článků považuji tento za neupřímný, neboť se jedná o výkřik typu:" fandím týmu, který vyhrává". Chápu, že pan Streit má z výsledku i předvedené hry týmu radost. To i já! Jen mi v článku chybí určitá od autora sebereflexe. Autor mění názory jak na běžícím pásu a je vždy velmi kategorický. Není proč názor nezměnit. Podle mne by to však stálo alespoň za krátké vysvětlení, aby nás autor přesvědčil, že není jen tím, kdo pochlebuje úspěšným a kope do neúspěšných.

0 0
možnosti
PJ

Shumway

24. 5. 2010 18:59
je to Jágrovo zlato

 a zasloužené

0 0
možnosti
I

ingchemik

24. 5. 2010 17:48
Sport vs. ostatní aktivity

Někteří níže uvedení kritizují fakt, že kvůli sportovním hvězdičkám "pár trumberů" šílí, zatímco o umělcích a vědcích, kteří nás proslavují daleko více, navědí nic. Pominu fakt, že podle sledovanosti ČT2 by těch "pár trumberů" bylo asi 20% populace... Ale bohužel to je úděl umělců a vědců, že na svých oblecích či pláštích nemají reklamy světoznámých firem - tedy se nedostanou do TV - tedy o nich většina populace (celosvětově) neví. Nedovedu si ovšem představit situaci, že by chirurg dokončil náročnou operaci mozku - a sto tisíc přihlížejících začlo šílet - nebo ho uprostřed operace nedej bože povzbuzovat... S tím ovšem nic neudělám, tak se alespoň podívám na ten hokej.

A k výše uvedenému článku - nějak mi nedošlo zapletení EU do hodnocení vítězství hokejistů. A pokud vývoj půjde dosavadním směrem, pak prostě za nějakou desítku let (ač si o tom mohu sám myslet, co chci) budou diváci šílet při zápase Kanada - EU. Co naděláme...

0 0
možnosti
MB

brlayz

24. 5. 2010 16:32
:)))

Pro prvočtenáře nádhera, pro lidi co autora znají spíše fraška (i když má třeba pravdu). Nejlepší je, jak se mu tam podařilo zamotat EU - to by mě ve snu nenapadlo ... to už hraničí trochu s "Paroubko-Klausovským demagogismem" aka. "Uvědomme si, že národní mužstvo nehraje za celý kontinent, nýbrž za Českou Republiku - zemi v SRDCI Evropy! Až přijde velká zlá Evropa a nebudou národní hokejová mužstva, nebude už komu fandit!" (a taky nás přijdou sežrat muslimové, Řecko nás přes Euro stáhne do Třetího světa a v létě bude sněžit, protože změny klimatu jsou hovadina ...)

Že jo? ;-DV

0 0
možnosti
JN

levyblok

24. 5. 2010 16:47
Re: :)))

R^ Je třeba využít všechny prostředky na zviditelnění se, což? Kdyby streit fandil cssd tak by to byla jistě i zásluha levicové Internacionály.

0 0
možnosti