Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Líbí se mi jak označujete Křetínského za muže s pochybnou pověstí... Co je ale potom takový p. Paclík (navíc mimojiné zaměstnávající usvědčeného korupčníka)? Jak byste ho nazval? A jedna sporná penalta? Nevím, jak dlouho fotbal sledujete, ale zkuste si projít třeba zápasy Plzně od jara sezóny ve které získala titul. Z počtu sporných penalt, neopískaných ofsajdů atd se mi zdá, že mají úspěchy Plzně leccos společného s úspěchy jiné Viktorky - té ze Žižkova...

3 3
možnosti
Foto

P78e47t61r 94K33r45á33l

8. 2. 2013 17:39

No já nevim. To je pořád že Křetínský obvinil paclíka a útočí na Plzeň, ale jestli si dobře pamatuju, tak křetínský mluvil jen obecně a o Plzni nepadlo ani slovo. To si přibásnila média a rozvinula teorii, kterou si osvojila široká část veřejnosti. Námitku ůVždyť je to přece jasný." neberu.  O to zajímavější je hysterická reakce Paclíka.

Stran Lafaty. Ten nastoupil v základu už proti Slovensku, zahrál výborně a tak se Bílek celkem logicky rozhodl, že mu dá šanci i v Turecku, aby svůj výkon potvrdil. A to se stalo. Nic víc, nic míň. A zvyšovat cenu hráče? Uvědomte si, kolik Lafatovi je a vemte v potaz jeho dosavadní kariéru. pro něj je Sparta vrchol. On už dál nemůže a ani nechce. Nesmíte vidět Křetínského za každým rohem.

3 2
možnosti
Foto

Ale, ale. Napadl Plzeň kvůli té asi špatně odpískané penaltě. Pak se rozjela konspirační veleakce s přiznáním rozhodčího, která skončila až abdikací šéfa disciplinární komise, když měl být Křetínský potrestán.

Odkazem na staré články jsem dokázal, že jsem nic nepapouškoval z tisku a jako vždy jde o můj vlastní názor. Kdybycj si osvojoval "básnění" médií, musel bych volit Schwarzeberga.

A psal jsem také o mladém Slepičkovi asi před 4 roky. Nebojte, jednou prodají i Lafatu.

Je nesporné, že Sparta vždy měla v našem fotbale extrabuřty, a to už za socialismu.

2 4
možnosti
LW

L61e18o 21W35o83l63f

8. 2. 2013 15:59

Je to nůďo. Nemá to šťávu. Rv

2 2
možnosti
JL

Proč to máte v rubrice Politika?

0 0
možnosti
Foto

Copak Křetínský patří do sportu? Myslím, že dokonce ne ani do ekonomiky. Těžko by byl, čím je, nebýt politiky.

Ale zvážím, jestli to nepřesunu.

2 3
možnosti

M84í55l19a 29Š85u17l46a

8. 2. 2013 12:18

.. to kdyby jsme viděli do všech tmavých koutů FAČRu, asi by nám obsah žaludku nestačil .. mám kamaráda, který trénoval dorost nejmenovaného klubu, chodil i na FAČR, služebně, a jen říkal "kdybys to všechno viděl, tak bys jen zvracel" ..

.. Křetínský je neoblíbený i u fanoušků Sparty, fotbalu rozumí asi jako každý jiný, jenže je majitel   a zaměstnanec musí (za ty peníze to přeci stojí ohnout páteř) zpívat, jak on hraje .. Paclík je na tom stejně, jako všichni majitelé klubů, já bych ho tedy nijak nebránil ..

.. něco pozitivního bych v tom ale viděl .. tu nervozitu Paclíka, jestli mu na něco přijdou :-) .. 

.. Pelta, to je vlastně ten, který měl Křetínského vyrazit ze dveří, když mu přinesl v tašce tak maximálně buchty od mámy .. místo toho sehrál divadlo s bledou tváří (neplést si to s indiánským označením bělochů) .. nejspíš to divadýlko spunktovali spolu .. co na tom, že to v očích jiných fanoušků poškozuje hráče Sparty? .. 

..karma Dušane R^ ............. a stejně je SPARTA BOŽÍ ;-D

4 3
možnosti
Foto

Myslel jsem na Vás ;-D

To, že Paclíkovi nic nenašli, jej v mých očích docela "vylepšilo". Starka, Pelta, Křetínský, Paclík... za koho by dal člověk ruku do ohně? ;-)

Za každé divadlo by měl přijít účet. Já lituju jen Vrbu...

A díky, sparťane R^

2 2
možnosti
LS

Tentokráte souhlas, pane Streite.

4 0
možnosti
Foto

Tentokrát se s Vámi hádat nebudu :-)

1 0
možnosti