Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

sir Humprey

30. 8. 2009 11:08
a teď si představte, že ten idiot Macura Mrdqwert ještě lže

že bude volit Věci Veřejné... :-P;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JS

saldo

30. 8. 2009 10:53
Kdo asi způsobil současnou ekonomickou recesi?

 Živnostníci? Zaměstnanci? Důchodci? Asi sotva. Původ hledejme v bankovním sektoru, ostatních ekonomických špičkách a ve vládě. Obecně by mělo platit, že škodu nahrazuje ten, kdo ji způsobil. A to v žádném případě nejsou např. důchodci, jejichž životní úrověň byla i v době ekonomického růstu nevalná. Proč tedy neuvalit na horních x-tisíc dodatečné daně, vždyť i tak se jejich životní úroveň ani motivace nezmenší. Jestli pan Kellner zaplatí na daních o nějaký ten milionek či miliardu navíc, nepocítí to. Stejně svůj majetek nestačí utratit. A platí to i pro spoustu jiných bohatých. To ani v nejmenším nezavání komunismem. Vím, že sociální cítění je pravičákům trnem v oku, protože jejich cílem je mimo jiné i maximalizace zisků skoro za každou cenu. Ale doba divokého rozvojového kapitalismu je bohudíky (snad) dávno za námi a je zapotřebí poněkud pozměnit chápání tržně-sociálních vztahů. Tak tomu, pane Štreite. Dávejte pozor, abyste nesklouzl na pozici krajní pravice, nemáte od ní už daleko.

0 0
možnosti
M

mmaaxxoo

11. 8. 2009 19:02
madqwert

Proč s tím hulvátem placeným diskutujete? On vám bez sebemenší úcty tyká, vy vykáte a diskutujete.

Je to stejná pozice, jako pozice Grebeníčka s vězněm z Uherského Brodu.

Neskutečné, ztrácíte hloupě svojí hrdost nad tímto šme-dem, placeného z lidového domu. On vydělává, vy mu pomáháte.

Stejně jako Editi, vyleze ze své nory, uleví si, zaleze a čeká na další příspěvek na ulevení. Něco jako nepopulární hlodavec s dlouhým ocasem.

Tito diskuterští prostituti, jsou opovrženíhodní, placení, nebo zlí, každopádně slušní lidé by na tyto kteatury něměli reagovat.Něco jako nepopulární hlodavec s dlouhým ocasem.

0 0
možnosti
JP

sir Humprey

30. 8. 2009 11:05
Re: madqwert

R^R^R^

0 0
možnosti
S

sadlomaslo

11. 8. 2009 13:14
ITAS / internetový team agresivních socanů /

soutěží o titul "Držitel posledního chlupu z Puchejřovo řitě" ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
D

da.rock

11. 8. 2009 12:18
Jestliže ty sliby nejsou myšelny vážně

tak proč z nich máte takových strach? Prostě nebudou realizovány a hotovo.

Další zbytečný článek.

0 0
možnosti
NG

hnedka_zdrapana

14. 8. 2009 22:46
Re: Jestliže ty sliby nejsou myšelny vážně

Protože něco málo z toho přeci jen mohou splnit. Už si nepamatujete bitvy proti registračním pokladnám, neziskovému zdravotnictví, zákoníku práce apod?

0 0
možnosti
HS

Humprey sir

11. 8. 2009 12:17
Macura - prý liberál

;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

11. 8. 2009 11:47
úroky už stojí 65 mld.

a pořád budou jen stoupat a to nelineárně protože budeme mít jako stát čím dál horší ohodnocení.

0 0
možnosti
JN

madqwert

11. 8. 2009 11:51
Re: úroky už stojí 65 mld.

uroky nas stoji hodne, protoze nemame euro... recko ma dluh pres 100% HDP a presto si pujcuje s polovicnim urokem nez my, kteri mame dluh jen 30% HDP ;-D

0 0
možnosti
E

editi

11. 8. 2009 11:20
Kdy už si každý

pisálek uvědomí, že sliby nic nestojí. Jak se zdá, tak oranž nejen slibuje ale na rozdíl od modrých wohnoutů své sliby pokud možno plní. Proto vyhrála podzimní krajské volby, proto si polepšila ve volbách do EU. Na rozdíl od Cesty po modré a Smlouvy s občany, které se staly dle Julínka a Cikrta pouze cárem papíru, se oranž podařilo svůj slib napůl splnit a po vyhraných volbách jej dokončí zcela. A o tom to je. Oranž mají větší důvěru voličů, proto musí modří wohnouti kritizovat a sepsout každý návrh oranžád, byť je to jen návrh a nikoliv schválený vládní program. Na plnění slibů si musíme počkat až oranžády vyhrají volby a jednotlivé návrhy prosadí pomocí poslanců do vládního návrhu. Jenom trumberové se rozčilují o navrzích, které jsou o houně, ale pro modré wohnouty je to témá k nezaplacení.;-D

0 0
možnosti
PP

pavelpu

11. 8. 2009 11:27
Re: Kdy už si každý

Víte, tyhle návrhy jsou natolik zrůdné, že i teoretická možnost jejich realizace je extrémně nebezpečná.

Mrzí mě, že veškerá politka v ČR se zůžila na poplivání druhé strany, tedy ČSSD od ODS a ODS od ČSSD. Přitom hlevní cíl politiky by měl být stejný - fungující spravedlivý stát umožňující dostatečnou tvrobu prostředků.

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

11. 8. 2009 10:53
Bohužel

skutečnou sílu v rukou mají voliči a k urnám přistupují bolševíci na povel a rádi, a pak přistoupí rádi ti, kteří uvěří bajkám a dále všichni paraziti, pro které je bolševická propaganda především určena. Pro bolševiky platí: čím více tzv sociálních dávek-- tím méně jakékoli morálky a pravdy.

0 0
možnosti
PS

Pavel Skeptik

11. 8. 2009 10:45
Souhlas

Dneska s Vámi souhlasím, ale v jedné věci se pletete. V Bruselu napáchá škody ještě více, protože v minulém EP byli pouze dva poslanci za ČSSD, kteří s francouzskými socialisty hlasovali proti zájmům ČR, a dnes je jich tam sedm. A Havel je mezi nimi, je škoda, že se voliči ČSSD vůbec nezajímají, kolik peněz nám už kvůli solidaritě socialistů s chudáky Francouzi uteklo, nebo jaká omezení byla zavedena pro český export do vyspělých zemí EU nebo pracovní omezení pro Čechy. Možná by se potom na sliby ČSSD dívali jinak! Ovšem pokud se někdo vyprofiluje jako strana pro lidi s dvoumístným IQ, nedá se nic dělat! !!

0 0
možnosti
JN

madqwert

11. 8. 2009 10:47
Re: Souhlas

jaka omezeni pro cesky export byla zavedena EP? pracovni omezeni pro cechy vubec EP neprojednava, patri do gesce rady a ne parlamentu, je videt, ze o EU nic nevis a jenom lzes ;-D

0 0
možnosti