Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Royalista

5. 6. 2010 22:29
Smutek ze Streita

Ta skvělá republika zřejmě vyřešila všechny problémy, za které mohla odporná šlechta. Lidé se už mají všichni rádi, vzájemně si pomáhají, všude vládne svoboda. Tedy pokud řádně odvedete státu svůj padesátek, neotřete se slovem o nějakého muslima, šťastnou a spravedlivou EU, pokud náhodou vlastenecky nehájíte samostatnost vlastního národa atd.

Při svém rozhledu, nepřekračujícím rámec běžné sebechvály republikánství, je p. Streit ochoten kádrovat člověka kvůli předkům stovky let zpětně, jenom proto, že neví, že jeho vlastní předek mluvil německy, když za 30leté války přišel jako nájemný žoldnéř do Čech, vraždil zde české obyvatele a počínal si jako barbar.

0 0
možnosti
M

mojs

4. 6. 2010 14:59
nesouhlas

s článkem velice nesouhlasím a mrzí mě, že nemůžu nějakým klikinutím snížit jeho karmu

0 0
možnosti
MR

Milian Riedel

3. 6. 2010 0:17
0 0
možnosti
VP

Profík

2. 6. 2010 22:56
Po delší době tleskám

ČSSD jsem sice nikdy nemusel, přesto se nikdy nebudu přiklánět k protiparoubkovské hysterii. To bych přenechal "pravicovým" médiím. Ale to jen tak na okraj.

Článek mladé demokratky okouzlené Schwarzenbergem mě taky pořádně znechutil. Nějak toho chlapíka dlouhá léta nemusím. Když je tak v balíku, tak mohl aspoň tu opravu Orlíku zacálovat.

Před čtvrt hodinou jsem se v rámci studia angličtiny dodíval na Star Wars: Attack of the Clone. Schwarzeber je vlastně taky takový "hodný" senátor Palpatin; jen čekám kdy se z něj vyklube Lord Sidius.

0 0
možnosti
I

ivonius

2. 6. 2010 19:20
Fenomén Schwarzenberg

.............A měla by začít sázet na lidi, kteří návrat návrat do devatenáctého století nevydávají za politiku století jednadvacátého...............................??..

Téda nacionalista jste skvělej, ale lépe předminulé než to vaše minulé století, vím že by jste rád dál rozsival nenavist nacisto!;-O

0 0
možnosti
PP

politik,tvůj pán

2. 6. 2010 18:54
:)

Zcela nekorektně a tak to mám rád.:-)Vidím to stejně.

0 0
možnosti
RL

Lionel.r

2. 6. 2010 7:08
To jsou ale blbý kecy, Streite!

0 0
možnosti
VI

Vlad IV

2. 6. 2010 0:03
Fatální omyl!

Vykašlete na rozdílný původ!

Levoboký syn židovského statkáře, apostata a svobodný zednář Masaryk a zednář,apostata a potomek katolických knížat jsou na jedné lodi......

Čím dřív to pochopíte,tím dříve přestanete psát takovéto nesmyslné články.....

Víte,bohužel platí citát z jedné knihy:

Hra zůstává hrou,a my určujeme pravidla....

0 0
možnosti
M

meloun.rudy

1. 6. 2010 20:28
Ubohé plácání národního obrozence

Jediný, kdo se vrací svými odkazy na K.H. Borovského jste vy. Schwarzenberkové byli vždy Čechy, u nich doma se jinak nemluvilo (jenom svým psům prý nadávají anglicky, aby to nikoho nefrustrovalo).

Kdyby si Karel Schwarzenberk přál restauraci poměrů před I. světovou válku, dělal by to daleko sofistikovaněji. Ale proti politickému oponentovi je každý plivanec dobrý.

Vlastenečtí obrozenci z SSO dostali ve volbách 00 nic a Suverenita spolu s odpadlou socialistkou Volfou nedopadla o nic líp. Volby jasně ukázaly, že debaty o EU nebo LS jsou už minulostí. Nic na tom nezměníte.VEUV

0 0
možnosti
H

Hollyiq6000

1. 6. 2010 19:14
Dobrá úvaha

Pane Streit .... toto je velice dobrý článek ... jeden z vašich nejlepších, řekl bych. Ukazuje na hlubší, někým možná netušené souvislosti - takto si představuji dobrou novinařinu.

R^

0 0
možnosti