Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petrof

10. 3. 2008 8:45
autor musel celý víkend hladovět...

aby sesmolil takovou kravinu. Nechtěl byste radši napsat něco třeba o svátcích jara - velikonocích ?? To by vám možná šlo lépe...!! Rv

0 0
možnosti

Jana

9. 3. 2008 21:26
nechte toho

Rv

0 0
možnosti

František I.

9. 3. 2008 21:17
Ale vážení,

milý narudlooranžový autor prostě celou dobu socialismu cinkal strachy do kalhot, plnil plán a dodržoval linii. Občas si i zapráskal. Takovýto typ prostě hrdiny rád nemá. Navíc ještě zapomněl, že Mašíni už své ideje realizovali, navzdory esenbákům, estébákům, stranickým kreaturám a tisícům enderáckých i bratrských vojáčků. Streit by se roztekl strachy, kdyby měl prožít hodinu v kůži těch, kteří ze skupiny přežili a minutu v těch, které komouši odchytili živé. Přiznám se, že svým činem u mne pan Topolánek moc stoupl v úctě, stejně tak jako ponížil rudý xindl, který po něm naštěstí bezmocně a ex post chňapá. Alespoň on.

0 0
možnosti

Dušan Streit

9. 3. 2008 21:28
Re: Ale vážení,

Pane anonyme. Docela rád bych si s vámi v dobách socialismu srovnal svou odvahu. Vyskakovat po boji umí každý zbabělec. A někdo, jako Topolánek, byl určitě mnohem uvědomělejší než já. Mě nikdo v průvodech vidět nemohl.

A rudooranžový nejsem, protože jsem volil ODS. Teď se musím stydět před všemi, které jsem přesvědčoval.

Já prostě na přeskáčku nadávám oranžovým i modrým, jak kdo zaslouží. A nesnáším Topolánkovský ex post konjunkruralismus.

0 0
možnosti

Jirka

9. 3. 2008 21:09
Souhlas

Ano,

pan Topolánek měl říct jasně, zasloužili si to a diskutovat o tom je blbost. Ale tak suverénní ještě není.

0 0
možnosti

dutina

9. 3. 2008 18:57
P.Streite premiér Topolánek je jediný

politik ,který konečně poukazuje v pravý čas co jsou komunisti zač a hlavně jejich ideologie ,ktéré se nezřekli.A právě ten "hlupák " způsobil , že komouši se hned vybarvili.Což takové prkotiny vás nezajimají ale zde na tomto fo'ru neuspějete,běžte sbírat body do rudého práva a jiným podobým .

0 0
možnosti

aku

9. 3. 2008 17:50
Bóže,

hloupější článek jsem už dlouho nečetla.Vysvětlete mi někdo,prosím,co touto větou chtěl básník říci:"Chci být ogar,jako Valach v Americe".:-/

0 0
možnosti

Dušan Streit

9. 3. 2008 17:58
Re: Bóže,

Na ogara si v Americe přece hrál jen jeden Valach. Já za to nemohu, že všem ostatním udělal ostudu. Měl tam raději poslat Bolka Polívku, ten by tu frašku zastal lépe.

0 0
možnosti

ignorantka

9. 3. 2008 16:42
zbytecne hloupe vypady na Valachy

ty hloupe poznamky typu: 'Chci být ogar, jako Valach v Americe.', si priste nechejte od cesty. kvuli tomu, ze nemate rad Topolanka, jeste neznamena, ze vam projde navazet se bezduvodne do Valachu. vas clanek je buransky a o nicem. udelejte neco uzitecneho. valaska cerka.

0 0
možnosti

Dušan Streit

9. 3. 2008 17:50
Re: zbytecne hloupe vypady na Valachy

Ale no tak, já jsem chachar od Ostravy, cérko :-)

0 0
možnosti

Mard

9. 3. 2008 15:54
Kdo jste, že říkáte Mašínům a Paumerovi co by měli vrátit?

Možná by jste spíše měl uvažovat o sobě, protože nejste bohem pověřen aby jste radil nám kmánům, kteří nedosahují vaší pronikavé inteligence. To pamatuji před lety tady také komunisté všechno věděli lépe a každému radili a nařizovali. S tím se jděte vycpat milý pane a zameťte si před vlastním prahem, neboť stejně jako komunisté tehdy ani oni neměli zameteno.

0 0
možnosti
YY

Yeback

9. 3. 2008 16:06
Re: Kdo jste, že říkáte Mašínům a Paumerovi co by měli vráti

Kdysi to byli komunisti, dnes to je Topolánek.

0 0
možnosti
OZ

Braun

9. 3. 2008 15:51
Děkuji

za zlostný výpotek bolševického stylu myšlení, netvrďte o sobě, že máte rád svobodu!! Bohužel českých hrdinů je velmi moc málo. Je to národ vyčúraných švejků, který jde s tím, kdo mu dá více nažrat a napít. Idealisté-hrdinové Mašíni jsou předmětem výsměchu, namísto obdivu, jak charakteristické pro mrňavý, bezpáteřní národ, který, až mu bude nejhůře tak vyčká u mastných jitrnic na to, že ho zachrání blaničtí rytíři. Nebo zázračný meč Bruncvíkův!!

0 0
možnosti
JR

honzarov

9. 3. 2008 15:10
Dost trefné a pravdivé

Ostatně to dokazuje i diskuze, že jste trefil hřebík na hlavičku. Karma. R^

0 0
možnosti