Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

Gambri

4. 2. 2010 18:21
Před olympijským turnajem v r. 1968

0 0
možnosti
J2

jemain 2

3. 2. 2010 23:25
Tak a "vysvětlení" je na světě :-))

Píši pod trošku jiným jménem, neb jakýsi dukátový systém,jenž nemám čas řešit mi jinak neumožňuje. Toto mi dnes poslali z hotlajnu idnes: "Dobrý den,fotografie s náplastmi vznikla pro Magazín MF DNES v listopadu 2009. Ve článku v tomto magazínu se kolegové ptali známých osobností - lékařů, zda se nechají očkovat proti prasečí chřipce či nenechají. Právě hlavní hygienik Michael Vít s rodinou prohlásili, že se očkovat nechají a k tomu vznikla i tato ilustrační fotografie. Tu jsme také použili s chybným popiskem, že se nechal očkovat.Chybu pak editor opravil během několika minut.Děkuji a přeji hezký den,Jiří Benák,fotoeditor iDNES.cz "

A zítra tam bude podobná ilustračka  s panem Vítem na kapačce a s titulkem

,že je nejvyšší čas na vpich! :-) To byl jen příklad ,panu HH jinak  samozř. přeji brzké uzdravení.

0 0
možnosti
DS

Streit

4. 2. 2010 9:43
Re: Tak a "vysvětlení" je na světě :-))

Díky :-)

Chudák Vít se jen nechal vmanipulovat. Navíc neumí tak drze lhát, je to na něm vidět. Už jsem napsal, že loajalita by měla končit u svědomí. Ale to by jej zase stálo místo...

0 0
možnosti
K

kopelman

3. 2. 2010 22:03
Varianty

Musíme věřit ve třetí variantu, že vakcina je neúčinná. Při okolnostech, za jakých byla vakcina vyvíjena a schválována, bude totiž neúčinná v nejlepším případě. Obávám se však, že pravděpodobnost druhé varianty, tj. že působí více škod než užitku, může být také vysoká. Platnost třetí a nejlepší varianty lze podpořit ničemu se nevyhýbajícím šlendriánem nebo ji lze posílit i vírou. Jeden katolík se mi svěřil, co považuje za skutečný lurdský zázrak. V Lurdech totiž katoličtí souvěrci ponořují svá těla do van, kde po celý den nemění onu zázračnou vodu. A zázrak je, že se ještě nikdo nenakazil.

0 0
možnosti

Ghost Dog

3. 2. 2010 15:20
HH Michael Vít..

..HH Michael Vít byl pro mě šlušný člověk, navzdory všem kritikům, opět pro mě, slušným zůstal..

..nezapomenu na nástup dnes již bývalého ministra zdravotnictví Tomáše Julínka, kdy se Rathovi plazi (čti náměstci) kamsi ztratili, jediný pan Michael Vít přivítal TJ na ministerstvu..

..jako státní úředník je zaměstnancem, nevolají jen tak náhodou zaměstnavatelé po loajalitě zaměstnanců vůči svému zaměstnavateli?..možná to tak je, možná ne, ale nahánění snadné a nejzranitelnější kořisti, když si netroufnu na tu správnou, je ohavnost..

..nechte Víta Vítem, jsou tu jiní, kteří rozhazují prostředky, jednou kámošovi, podruhé sobě a co zbyde, tak dostane někdo, kdo to opravdu potřebuje..Pyšná princezna, tam to najdete... 

0 0
možnosti
DS

Streit

3. 2. 2010 15:33
Re: HH Michael Vít..

Loajalita nesmí jít za hranici svědomí. Pan Vít je v trapné roli. Zjevně tady něco nepasuje. Ale souhlasím, že není hlavním viníkem.

0 0
možnosti
M

moor

3. 2. 2010 14:42
pesimista

Pan hlavní hygienik je jen pánské pokračování komunistické hygieničky Zuskové, která také žádné radioaktivní zamoření z Černobylu nenaměřila. Oba souží moci a penězům nikoli zdraví národa.

0 0
možnosti
P

pesimista

3. 2. 2010 11:57
pesimista

Pane Streit, protože bereme denně MFD to foto bylo zřejmě tam. Bohužel máme řadu čísel na chalupě. Slibuji vám ale, že ho najdeme a zašleme. Takové oblbování lídí si nedovolili ani bolševici.,

0 0
možnosti
P

pesimista

3. 2. 2010 12:24
Re: pesimista

doplnění: to foto bylo zřejmě v některém prosincovém nebo lednovém čísle čtvrtečního Magazínu MFD, kde na obálce byl sám velký HH.

0 0
možnosti
J

jemain

3. 2. 2010 11:41
dík za reakci(a interpunkci) :-)

Stejný dotaz jsem zaslal na hotline idnes, oni se však s odpovědí neobtěžovali.

Půl noci jsem strávil šťouráním v diskusích na jiných webech,zdali si toho též někdo všiml ,ale objevil jsem pouze toto :"Kateřina Chaloupková, Jihlava Úterý, 2.února 2010, 10:59:00 Hlavně, že se nechal s celou rodinou vyfotit s náplastí na ruce do MF Dnes, jak se nechala celá jeho rodina očkovat[:-))]) Živoucí důkaz, že vešekrá tato kovbojka kolem očkování je pouhým zájmem farmaceutických firem, jak vydělat."

Ještě je tu varianta, že editor předběhl události,a nebo ta fotka byla spojena s

očkováním proti chřipce sezónní , pak ovšem nechápu proč, když proklamovaná rizika spojená s"prasečinou" jsou "zřejmá".

0 0
možnosti
DS

Streit

3. 2. 2010 11:54
Re: dík za reakci(a interpunkci) :-)

;-)R^

0 0
možnosti
DK

fonon.1

3. 2. 2010 10:48
osobně si myslím,

že se vít "hodil marod", aby nemusel na povinné očkování

0 0
možnosti
B

bullterrier.se.smeje@seznam.cz

3. 2. 2010 10:44
Spíš si myslím, že ví o vedlejších účincích

a protože by se provalilo, že očkovaný nebyl, tak hraje tuto šaškárnu, aby mohl říct "Já už jsem prasečí chřipku prodělal, já už se očkovat nemusím". Mohlo by být zajímavé pátrat, zda se nechala očkovat jeho rodina a myslím si, že ne a opravdu šaškárna za půl miliardy je hodná Kocourkova.

0 0
možnosti
MBI

nebolševik

3. 2. 2010 10:31
není už té obehrané písně

až dost, pane Streite? Zkuste prosím, a všichni ostatní taky, prošťourat paměťové buňky, případně staré noviny (no, ne zas tak staré, tak někdy ze září 2009): tehdy se borci Vašeho typu mohli zbláznit z nastupující pandemie prasečí (!!!!) chřipky a z toho, že odpovědné úřady nestihnou včas nakoupit vakcínu (která v té době ani nebyla k mání). Teď, když je vakcína k dispozici, akorát se nějak nedostavila pandemie, patrně schválností odpovědných úřadů, máte záchvaty opačných starostí. A chřipka se podle tohoto způsobu uvažování nedostavila taky proto, aby na tom, podvodníci zatracení, vydělali. Co kdybyste, vážení, napochodovali urychleně k brdičkům?

0 0
možnosti
DS

Streit

3. 2. 2010 10:38
Re: není už té obehrané písně

Nelžete. Loni zkraje léta jsem psal toto: http://streit.blog.idnes.cz/c/113680/Rozpad-polisabonske-EU-neodvratne-zapocal.html

Mě se žádné katastrofické vuze NIKDY netýkaly. A psal jsem už o ptačé chřipce v r. 2007:

http://neviditelnypes.lidovky.cz/uvaha-chci-si-nest-sva-rizika-dij-/p_spolecnost.asp?c=A070705_105130_p_spolecnost_wag

0 0
možnosti