Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Perfektně zhodnocený stav evropské společnosti. A nejen evropské, ale vlastně celé tak zvané euroatlantické kultury. Politická korektnost, je největším neštěstím lidstva, protože se skrývá za rádoby ušlechtilé myšlenky. Příjemným překvapením je značné množství souhlasných reakcí, i když jsou zde tradiční bláboly Hasana a jemu podobných hlasatelů "geniálních myšlenek". Karma, kdyby to šlo, tak minimálně 100x. R^R^R^

5 1
možnosti
Foto

Jsem rád, že jste mě našel, díky :-)R^

3 1
možnosti
JK

Tentokrát s vami pán Streit, musím súhlasiť. Vystihli ste to veľmi presne. Neviem, ako u vás, ale na Slovensku vraj platí zákon, že do 27 rokov rokov decko nemôžete vyhodiť z domu. Jednoducho ho musíte živiť bez ohľadu na to, či chce alebo nechce pracovať.

Čo dnešným deťom chýba, tak to je presne ten občasný pohlavok. Je oveľa účinnejší ako mnohohodinové prednášky. To, čo si k dospelým dovoľujú moji 4 a 7-roční synovci, som si ja nemohol dovoliť ani v 18-ke.

A tie pohlavky by som kľudne dal aj do škôl. Chodil som do školy od 77 do 89-roku a na základnej škole občas niektorí učitelia dávali buď paličkou cez prsty, stereo facky alebo niekoho vyšticovali. Bol to v podstate viac-menej len náznak ako skutočná facka či udretie. Ale nikdy sa doma nikto nesťažoval, pretože vedel, že by dostal výprask aj od rodičov. 

A na "komunistické školstvo" nedám dopustiť. Až na ideologické predmety ako občianska výchova či dejepis to bolo v pohode. Teraz sa mi to dá neskutočné, ale niekedy v roku 84 k nám prišiel riaditeľ školy na zastupovanie a učil nás anglickú pesničku It s a long long way to Tipperary.

6 1
možnosti

M16í47l61a 74Š24u88l42a

17. 2. 2013 9:46

.. tak jak jsem si pročetl diskuzi, tak je tu skupina, která nesouhlasí, protože jste to Dušane napsal vy, pak skupina, která nesouhlasí, protože na to má jiný názor .. aha, tak ta tu není .. a pak ti ostatní, kteří se tím problémem zabývají seriozně ..

.. já vidím problém především ve výchově, ve vztahu k práci a úsilí druhých, k úctě k majetku někoho druhého .. nejsem sociolog, tak to nedokáži správně posoudit, ale vzpomenu si na jedno období "výchovy" americké mládeže, kdy rodiče nechali své ratolesti se samostatně vyvinout, až to došlo k naprosté neovladatelnosti a nepředvídatelnosti těchto adolescentů .. stejný problém ale vidím i u nás, mladí nevidí žádnou budoucnost, chtějí mít všechno hned a pokud možno bez vynaložení nějakého úsilí .. není to ještě tak strašné, ale alarmující to už je .. 

.. také jsme byli mladí, jenže když nám táta přetáhl zadek páskem, tak jsme to nikde ani neventilovali, bo to byla ostuda .. ve škole jeden chytil občas záhlavec a doma se tím nechlubil, protože by mu táta ještě přidal .. ještě v sedmnácti jsem chytil pár facek za kouření .. no, dělali jsme také hlouposti, to k mládí patří, ale něco rozbíjet, nebo se prát s policajtama, tak to by asi fakt nešlo .. 

.. evropská společnost se řítí do velkého maléru a nikdo neví, jak to zastavit .. ani ty regulace a doporučení EK implementovaných do našich právních řádů to rozhodně nevyřeší ..

.. vám Dušane ještě jednou narozeninová KARMA R^

13 4
možnosti
Foto

Já jsem byl v mládí taky docela číslo, nic jsem si nenechal líbit, takže jsem se často popral, ale až na drobné výjimky jsme úmyslně nic nedemolovali.

Máte jinak pravdu. Jen bych dodal, že direktivy EU všechno ještě zhoršují, ne že by nás ochraňovaly před problémy. Vyvolávají ještě větší, o nichž je i tento článek.

A děkuji :-)R^

10 5
možnosti
MM

Ach jo. Pane Dušane, byl jste někdy v pubertě? Když puberťáci nemají nad sebou dohled a mají mezi sebou pár vylupků a spoutu alkoholu, tak to dopadne přesně takto.

5 8
možnosti
JL

Zde už se jedná o posedlost! Rv

9 11
možnosti
PK

P32a81v83e13l 97K93u71l37a

16. 2. 2013 22:22

No, tentokrát s vámi výjimečně nesouhlasím. Podle mě je to duševní nemoc.

9 12
možnosti

16. 2. 2013 21:58

Jezusku, to je blábol......

8 10
možnosti

vite, ono je to dnes obraceny.. Co jeste pred peti lety bylo povazovano za politicke nekorektni je dne korektni a naopak. Takze vam politicky nekorektne rikam, ze jste zase vedle jako ta jedle..

8 9
možnosti
Foto

V87í41t 59H81a73s26s20a27n

16. 2. 2013 21:38

Tzv. politická nekorektnost je politicky korektní termín pro hulvátství.

6 10
možnosti
Foto

Ono to zacalo v minulem stoleti, kdy se ve Svedsku chlastalo tak, ze hrozila degenerace celeho naroda. Chasa na statku mivala ke snidani bezne dve deci tvrdeho a jeden politik zacal akci, ktera skoncila castecnou prohibici.

9 5
možnosti
VK

Je to samozrejme nepresne. Ta akce se jmenovala referendum, a nasledkem tohoto referenda byla prohibice v roce 1922 zavedena

9 1
možnosti
JP

Cestovky zorganizují výlety do levné destinace a Streit z toho udělá politický problém. To musí vyřešit policie, případně soudy.

7 9
možnosti
PS

P80a19v24e98l 83S37y92c26h56a

16. 2. 2013 21:01

R^. Ale streit chce vlka bít, tak si Daniela najde...

6 8
možnosti
Foto

Šmarjá!

Vemte tisíce, ne desítky nebo stovky, ale tisíce puberťáků a dejte je daleko od rodin do prostředí, ve kterém vám projde hodně. Pak je úplně jedno, jestli se jedná o Dány, Čechy,  Poláky na Francouze.

A že se ožerou ja Dáni? Ini, i chlastat se musí umět. Resp. naučit se to, poznat svou míru, poznat sama sebe, co s člověkem alkohol udělá. To chce pár pokusů, a tím jsme si povětšinou prošli i my sami (tedy kromě chudáků z rodin bigotních katolíků). No, a mladí Dánové se to teď učí u nás. Oni se z toho vyspí, národovci ze svého pohoršování se ne.

8 8
možnosti
SB

Kdo demoluje zařízení hotelů, pere se s policisty a v opilosti používá nožů, to je u mne ..... nechci ztratit sto dukátů. Žádné národovectví v tom není.

11 6
možnosti