Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma kolego!

Velmi výstižný článek!R^

3 1
možnosti
Foto

K vasemu clanku neni co dodat. Velmi dobre napsano. A karma.

4 1
možnosti
MP

Myslím že jste dosáhl nového vrchol ve stavění oslích můstků.  Uděluji vám čestný titul Pontifex Asinus

1 4
možnosti
Foto

;-D

Vy rozlišujete, když vás něco morduje zespodu, anebo shora? Má to stejné režiséry. :-/

3 2
možnosti
Foto

Švédsko bylo dlouhá léta ukazováno jako vzor socialistického státu. Dnes už je ve stejných potížích jako jiné státy, které se vydaly cestou socialismu. Zdroje nejsou a občané jsou frustrováni z toho, že stát jim nemůže dát nic a kdo si vsadil na všemocný stát, ostrouhal. Kdo se vyhnul státnímu objetí, má jakési jistoty. Ostatní se jen diví, jak jedna sociální výhoda/jistota mizí jedna za druhou.

Snaha opakovat Švédsko je jen dlouhým obloukem z bodu nula do bodu nula, jen za obrovských nákladů. A paradoxně, nejvíce placeným těmi chudými.

7 8
možnosti
Foto

Politicky a ideologicky nekecám. Mám svědectví člověka, který tam žije. A docela obtížně, ale lze vygůglit, jak na tom celé to Švédsko je ekonomicky.

7 7
možnosti
LS

L67i54b48o20r 93S94y15n64e66k

30. 5. 2013 15:29

U vás jako vždy Karma...a není co dodat.

9 4
možnosti
JP

Jako vždy, perfektně napsánoR^.  Jen pár poznámek. Kalousek, to co konal na letišti (jak to líčí medaí), bylo v hrubém rozporu s mezinárodní úmluvou o civilním letectví. Zde se divím kapitánovi ruské mašiny, že si na tento postup nestěžoval a neřešilo to ICAO.  Dále mám na paměti "Vítkov", kde jednoznačně došlo k trestnému činu, ale rozhodně né té kvalifikace, kterou odsouzení koupili. Jó bejt to "obráceně", tak to asi skončilo podmínkou. Ale nejvíce mě "dojala" slova 16 duchcovského delikventa, že byli opilí (v 16? ) a rodiče mu zarazili vycházky a že čeká dítě (doufám, že dotyčné je více jak 15 a že to není sestra;-D) Tedy bloguR^, realitě v něm popisovanéRv

17 5
možnosti
Foto

Děkuji, i za doplnění R^

8 4
možnosti
AT

a přitom stačilo jen napsat: "nemám ho rád"

5 11
možnosti
Foto

Taky vám nadbývá papír? ;-D

A nestačilo: každý z jeho dlouholetých hříchů je třeba pojmenovat a komentovat veřejně!!

11 5
možnosti