Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Pravda promíchaná s účelovou lží.Normální stav.:-)[>-]

1 2
možnosti
Foto

Mohl byste specifikovat nějakou lež?

0 0
možnosti
JR

J82a57n 45R79á35ž

14. 1. 2014 19:33

Dobře informovaná šeptanda z Lidového domu:

Chovance nasadil na Haška Sobotka. Bylo to v podstatě jednoduché: Chovanec slibem zavázal Haška a spol., že o schůzce budou mlčet aby sám to na cestě z Lán do Prahy vyzvonil Sobotkovi a  hned jak vystoupil z auta, tak i mediím. A Hašek netuše VO CO GO se řídil Plzákovou radou : Zatloukat, zatloukat,zatloukat a dílo zkázy bylo dokonáno.

 Ti mladí hoši ze socdem  nic jiného než podrazy neumějí, protože jsou od ranného mládí v politice a tak ma vlasstní kůži nepoznali, že za podobné jednání se v "normální" společnosti fackuje. 

P.S. Samozřejmě, že něco takového, za co Chovance, i v řadách Sobotkových sympatizantů, stíhá opovržení, zasluhuje odměnu. Ale že by zrovna Ministerstvo vnitra? To jim zkušenost s Grossem nestačí? Sobotka  to myslím překombinoval a kope si hrob.

4 0
možnosti
Foto

Sobotka není tak chytrý, aby konspiroval předem :-)

Ale jinak - souhlas R^

2 0
možnosti
ZB

Sobotka dělá mnoho, aby ČSSD totálně znemožnil.Ministr vnitra Chovanec je ta nejhorší možná volba, proto je to dobrá volba...;-)

3 0
možnosti
Foto

...mě už ale neustálá cesta zlem k potenciálnímu dobru nějak nebaví...:-/

Ale chápu Vás R^

1 0
možnosti
Foto

Já mám u Chovance největší problém s jeho údajným studiem na Plzeňské fakultě (podrazy v politice jsou zavedeným standartem, takže bych Chovancovi jeho podraz vůči Haškovcům moc nevyčítal).

Pokud ale získal bakalářský titul za 9 měsíců, tak musel vědět, že něco takového podle naší legislativy není možné a že se vědomě podílí na páchání trestného činu!

A takový člověk má dělat ministra vnitra, tedy šéfovat lidem, kteří vyšetřují trestné činy.

Ale co, o Kubiceho vzdělání není vůbec nic známo (na Internetu kolují zprávy, že měl pouze základní vzdělání), takže se potvrdí opět politický i lidský marasmus.

6 0
možnosti
Foto

Tu nejde o to, koho podrazil. Ale pdrazáky nemám rád. Takže vyčítat to podrazákům je podle mě třeba, i kdyby se zdálo, že to je v politice běžné.

Jestli mu zkoušky podepisovali Kindl s Tomažičem, tak to hovoří za vše.

Ano, pokud bude takový člověk ministrem vnitra, je to šílené. A zase, nic na tom nemění, že Kubice byl možná ještě horší.

2 0
možnosti
PK

Já si Chovance zařadil jako admirála Darlána.Ten nejdřív zradil francouze němcům a pak němce spojencům.Darlana zastřelili ale tomuhle našemu to asi projde.;-Djinak /po delší době / karmaR^

3 0
možnosti
LJ

Kdysi vyprovodili Kalvodu za to, že neoprávněně používal titul JUDr. Získat diplom z vysoké školy za úplatky (zkrácení studia bylo třeba "zaplatit") považuji za horší prohřešek. K Zemanovi mám 100+1 výhrad, ale v tom, že ne všichni kandidáti se hodí na ministry, s ním souhlasím.

9 0
možnosti
Foto

Přesně na to jsem si vzpomněl též. R^

S tím Zemanem máte pravdu, nenže on sám se tím také neřídil (mašinfíra Gross apod.). :-/

0 0
možnosti

M62í62l61a 33Š62u40l10a

14. 1. 2014 14:20

.. jak troufalé, jak naivní .. to Dušane hledáte v politicích nějaké morální hodnoty? .. to je, jako kdyby mimozemšťan zrovinka přilétnuvší na tu naši kuličku, hledal jehlu metr pod zemí ukrytou ..

.. studium na řádné vysoké škole, zakončené bakalířskou zkouškou je více, než nástavba střední školy .. ale úmyslně píši "na řádné" .. za nástavbu na střední školu lze snad považovat VOŠ s titulem za jménem (DiS), a proti SŠ je podstatně obtížnější ..

.. jinak k obsahu nemám žádné námitky, ani jiná doplnění, včetně těch neslušných ;-D ..

.. tak jen, jako vždy, jako vždy R^

5 0
možnosti
Foto

- Hledám. Třeba jenou najdu :-)

- Kde dnes máte řádnou VŠ? Možná nějaká technika, jinak je to promořeno havlovci jako kdysi komunisty. A není mi to Putna! Takže jsem to celé úmyslně o stupeň snížil ;-D

- A já jsem zase několik neslušných citoslovců v článku musel podrobit autocenzuře ;-)

DĎS R^

2 1
možnosti
Foto

Dnešek je skvělý den, dnes mi začíná nový rok. Před chvílí jsem se vrátila ze skákání přes kaluže, říkám si, odpočnu u počítače a nejprve mrknu, zdali Dušan něco nenapsal. A hle, napsal a líbí se mi každé slovo, karmuji a i když téma není moc veselé, mně je parádně jako už dlouho ne a tím nejdůležitějším glóbusem je moje hlava, která řídí moje zdravé tělo R^R^R^

3 1
možnosti
Foto

Jsem rád, že jste si na "nový rok" (podle jakého kalendáře?) nezlomila nohu a doskákala až k počítači mi dát karmu. ;-) Děkuji R^

Ve zdravém těle zdravý glóbus !!;-D

0 0
možnosti
MP

Dobrá sestava, jeden má byt za osm melounů, druhý soudruh studoval VML, třetí je Jidáš, Čtvrtý je estébák, pardon pan Bureš, další je prý bývalý kněz... Už se na tu estrádu moc těším.

4 0
možnosti
ZM

Hlavně, aby na svých ministerstvech trefili na záchod. To je základ.

1 0
možnosti
Foto

Karma. Jak za článek, tak za tu nabubřelou fotku, která hovoří za vše.

1 0
možnosti
Foto

Dík, fotku jsem vygůgloval ;-)R^

0 0
možnosti