Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JA

J14o34s17e96f 42A83n60t71o23š

12. 9. 2013 14:41

Streite od vás se nic jiného čekat nedalo. Nechcete už prozradit co vám Petr Čech udělal? Dlužíte mu snad nějaké peníze? Petr Čech chyby dělá, ale pořád patř k tomu nellepšímu co náš fotbal má. U nás na brankářském postu jasná jednička.

2 2
možnosti

Petr Čech v nároďáku mi už dávno rujnuje nervy!!Divím se, že nepřijde víc hráčů na to, že je to pouštěč a nestřílí na něj z dálky (když blbě vidí) - jako Ribéry v Super Cupu a Armén Mkrtčjan ;-Dnebo ;-( ?

0 0
možnosti
Foto

Dušane, dnes jsem si zavolala na pomoc mužskou část svojí rodiny (přispěchala ochotně, když se jedná o sport). Článek jsem jí nahlas přečetla (je důležité nepsat rozvláčně, díky), souhlasila s Vámi. Čechovi prý navždy ublížil ten úraz, už nikdy nebude mít odvahu a ani přilba mu v tomto směru nepomůže, protože získané opatrné pohyby těla mu už zůstanou napořád. Navíc prý celá naše obrana je slabá, Čech je zvyklý na silnější. Čechovo chování po zápase vnímá mužská část mojí rodiny úplně stejně jako Vy. Takže zase karma, jiné to asi nebude :-)

2 2
možnosti
Foto

Máte velmi rozumné chlapy v rodině. A dobře a správně mě doplnili.

Mám radost. Vám díky R^

Abyste nedopadla jako MŠ, kterému nadávají, že je skoro vždy na mé straně ;-)

1 2
možnosti
JK

J88i72r68i 27K46u93b96i90s

12. 9. 2013 7:53

Zajímavý názor. Ne, že bych s ním přímo souhlasil, ale je dobré mít i takovýhle pohled.

 

Sám jsem dvacet let chytal a vím moc dobře co to je mít skvělý zápas, kde držíte kolegy ve hře a pak udělat jednu chybu, která rozhodne o prohře, nic neřešící remíze. U gólmanů se bude vždy bude cenit stabilita nikoliv senzační výkony a s tím si myslím, že nemá Čech problém. Zkrátka jeden zákrok za zápas, který zajistí výhru, je mnohem více než fantastický výkon s remízou.

Čech je navíc mentálně  a takové výši, že u něj vyloženě nehrozí dlouhodobější zkraty tzn...že se ze své chyby dokáže rychle vzpamatovat a vzápětí zase čarovat. Buffon ty chyby dělá taky, ale my je tolik nevidíme. Vzpomeňte na Olivera Kahna a jisté finále...  

 

Já bych právě u něj bolístko nehledal, ale souhlasím s tím, že vedle něj musí vyrůst podobná osobnost, která dostane šance sebrat repre. zkušenosti ve věku, ve kterém brankář mentálně dospívá tedy kolem 25 let. A tenhle úkol je právě na novém trenérovi, který musí vedle výsledků i hledět a budovat nástupce opor a tohle Karel Klekipetra nedělal.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za názor, v mnohém si neodporujeme.

Jen se ohradím proti tomu, že bych výkon brankáře hodnotil až podle výsledku zápasu. Ty chyby, které Čech při vybíhání prostě pravidelně dělá, bych viděl i po výhře (viz Polsko na ME 2012).

Čech mě však zklamal hlavně neuznáváním chyb. Dokud si chybu ani neuvědomuje, nemůže pracovat na vylepšení.

0 1
možnosti
RK

Super článek!

Také si myslím že brankář Čech má těch minel poněkud více!

2 0
možnosti
Foto

Děkuji, jste jeden z mála, co to zde vidí obdobně :-)R^

0 1
možnosti
Foto

1.) Za Čecha není kdo... 2.) je krásné psát o tom, co zvoral, ale to, že nás vícekrát podržel opomeneme, že?...3.) je jedničkou v jednom z nej klubů světa a obranou tonebude, to by tam mohl stát klidně i někdo z tribuny...4.) Čech má své kiksy a neumí to mnohdy přiznat...tak jako osobnost je holt natvrdlej a zdá se arogantní, ale je to golman, který spadá do top5 na světě, ať chcete nebo ne

1 0
možnosti
Foto

1) Za Čecha nikdo náhradu ani nehledal. Nikdo nedostal šanci, aby jej mohl nahradit, byť třeba při zranění. Další Bílkova chyba.

2) Opravdu už se mi zdá, že těch negativních případů bylo více. Radost z takového konstatování nemám.

3) Chelsea zná Bílkovy slabiny a výborně hlavičkující obránci to opravdu dokáží kompenzovat (na rozdíl od nás).

4) Já přece nic nechci. A Čech určitě není natvrdlý, naopak je na fotbalistu velice inteligentní. Ale zřejmě je srab.

0 1
možnosti

M65í45l54a 17Š23u82l62a

11. 9. 2013 20:36

.. Taliáni vůbec nehráli dobře, tedy ne tak dobře, jak se od nich očekává .. ten zápas mohla naše reprezentace i vyhrát .. nebylo by to zas tak nereálné .. 

.. na obranu Čecha bych jen podotkl, že tam měl pár zásahů, které také mohly skončit brankou .. ale ten jeden nepovedený, ten fakt stál za to .. nevěřil jsem vlastním očím, při troše nadsázky to vypadalo, že tam někdo hraje fotbal, jediný Čech cvičí prostná bez zájmu o balon .. takovou minelu jsem u něj ještě neviděl .. 

.. druhá branka padá zcela na duo Bílek - Gebre .. na Bílka, že ho postavil, ačkoli Gebre je zcela z formy  a Gebre tím pádem nebyl schopen bezchybně zasáhnout .. je mi ho líto, na Euru byl suprovej .. 

.. jo a karma R^

3 2
možnosti
Foto

- Kdyby padl ten gól do šatny, fakt jsme měli šanci.

- Čech prostě tu naději utnul, i když si Italové koledovali...

- Myslím, že to ale nebyla jeho nejhorší minela. Už jsem jich viděl tolik...

- Ano, Gebre je po odchodu do Německa z formy. To se vlastně týká skoro všech hráčů, kteří se tam předčasně odjeli zakopat do průmětných mužstev (Jiráček, Pilař, teď to asi čeká Daridu...).

- Bílek je Bílek. Trápení skončilo. Nejméně dva roky opožděně.

- Díky za to, že jste asi (podle karmy) pochopil, že jsem nechtěl zneuctít Čecha jako brankáře, ale zkritizovat, že neunesl odpovědnost, a to nikoliv poprvé R^

1 1
možnosti
Foto

Zdravím....netřeba žádných odkazů, abych Vaše slova podepsal. Moji výhodou je, že mě fotbal nebere, zato jsem skalní hokejista.:-)

0 0
možnosti
Foto

Zdravím...tak jste se na Ukrajině neztratil... :-)

Díky za podpis ;-)

0 1
možnosti
MT

A ještě jedna drobnost pane Streite. Prošel jsem si několik diskuzí, pod Vašimi články. A toho křupana od Vás beru. Protože Vy jste pouze hulvát. Na Vás nemám. Pokud s Vámi někdo souhlasí, jste blahem bez sebe. Pokud někdo napíše jiný názor než Vy, snažíte se ho urazit, děláte z něj hlupáka.

6 1
možnosti
Foto

Jakže jste mi to 14.31 "vytmavil"? Kdo šermoval "hlupákem" za jiný názor? Nebyl to náhodou pokrytecký moralista Milan Tribuček?

A propos, patříte mezi pravdoláskaře, čímž by se vše vysvětlilo?

0 1
možnosti
PP

P43e21t88r 22P45e98t16r74o97v

11. 9. 2013 15:02

Přesně! Vyhnat ho z brány, díru! Já bych tam dal ... třeba ..., no, asi Vás, pane Dušane. V tom červeném trikotu vypadáte tak nějak ... jakoby sportovně, řekl bych.

Až si Váš text přečte Abramovič, tak Čecha asi nemilosrdně vyhodí a pak si posype hlavu popelem, že si držel takovou nulu. Vlastně mi začíná být pana Čecha malinko líto.

6 1
možnosti
Foto

Myslím, že vás brzy Abramovič vyslyší. Ale já nejsem volný ;-D

Jako sportovec, dnes už jen rekreační, se opravdu cítím. V tom červeném triku jsem právě asi ve 40 stupních přiběhl z asi 8km okruhu na Mallorce.

Reagujete na mě kvůli sportovnímu článku, nebo jen nemůžete vydýchat me politické názory? Rv

0 1
možnosti
PH

P94e37t68r 87H64á94l46a

11. 9. 2013 23:03

Hned jste věděl, že je to vaše chyba?

Samozřejmě. Koho jiného by to měla být chyba?

Zdroj:http://fotbal.idnes.cz/brankar-petr-cech-udelal-proti-recku-chybu-fiu-/euro-2012.aspx?c=A120613_070605_euro-2012_pes

0 0
možnosti