Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Z vašich článků se mi nejvíc líbil ten o mrtvici. Bylo to autentický. Byl jste to vy ne? Jaks e daří? Z politiky vás brzo zas klepne, řekl bych.

0 0
možnosti
PP

Nevím neznám neumím , ale taky by šlo všude jsem byl všechno jsem viděl a od všeho mám klíče a patent na rozum. Musím říci, že jsem si rád tento příspěvek přečetl. Dotvořil jsem si obraz toho co si myslím o celé kauze. Byť je to v našich poměrech vždy stejné. Tedy šlapu někomu na palec, kuří oko, nebo na někoho.

Nutno podotknou, že pán je tak trochu něco mezi Cimermanem, Gumpem a Švejkem. Tolik funkcí jde skloubit jen v hospodě u piva, kde každý po nějakém svém žejdlíku má alespoň jeden titul před jménem a 99 za jménem. A má zase to klasické, všude jsem byl , všechno znám a od všeho mám klíče.

 Nepochopil jsem co takový člověk dělá v takové radě. Boty od hnoje, mlíko u brady a vše si prožil, protože tatíček.... Tohle prostě hlava nebere.

3 0
možnosti

M13í71l40a 83Š15u23l85a

20. 4. 2013 22:27

.. přes tu jednu chybičku hrál Baník dobře, kdyby ale aspoň polovinu zápasu hrál tak, jako v závěru, musel by být v tabulce jinde .. 

.. jako Sparťan jim budu pro příští zápasy držet palce R^ ..

0 0
možnosti
PV

Ta "renesanční figura měkkých oborů..." ta mě tedy dostala!!!

6 0
možnosti
Foto

To jsem rád, když se povede vtípek :-)

3 0
možnosti

zrovna prof. Jarab, to by byl prezident.....Jeste musi narod dospet....

1 7
možnosti

M79í19l87a 40Š86u11l97a

19. 4. 2013 20:57

.. no to je funkcí a aktivit, jestlipak má taky nějakou holku .. no to asi ne, na to mu nemůže zbývat ani vteřina času .. 

.. tady co bydlím je jeden člověk (muž), je to hodný člověk, ale býval milovníkem různých aktivit .. abych pravdu řekl, ani nevím v kolika spolcích a organizacích byl, ale tradovalo se, že je i ve Svazu žen ;-D .. 

.. ta část jeho práce (MU) je fakt výživná, jak s takovými bláboly mohl dostudovat VŠ je mi prosím záhadou .. že by to bylo tím, že je Uhl? (chtěl jsem něco napsat co se rýmuje, ale nechám si to raději pro sebe :-)) ..

.. karma jako vždy Dušane a hezký víkend R^

10 1
možnosti
Foto

Copak feminista a genderovec může mít holku? Snad nějakou vrhačku kladivem ;-D

To, že je Uhl mu jistě ve "studiu" pomohlo. Ale jinak to je obecná bída našeho školství, zejména vysokého. Korunu tomu nasazuje Univerzita Karlova:-(

Díky za karmu a příspěvek R^

Hezký víkend. Jakýpak je asi právě letní čas v Čečensku?;-)

4 0
možnosti
SN

:-) V minulém režimu jsem si často říkal, že to je blázinec, absurdní. Mysleli jsme si svoje, ale mluvili jsme, jak doba žádala, abychom přežili,ale politické aktivity žádné. Tato doba vysoko předčila ve svém pokrytectví a znehodnocení významu slova, dobu minulou. Protekční děti a nejen děti /zářný příklad je M. Benda/, které v životě nic nedokázaly a v "normálním systému" by se ani nebyly schopné uživit, řídí tento stát! Kolik toho ještě vyposlechnem a přečteme, než se něco změní. Citlivější lidé mají nutkání na zvracení !!! R^R^R^!!

11 2
možnosti
LK

Zalovte taky občas ve vašich rudooranžových vodách!

Co takový Dientsbier? Nemluvě o Bohuslavovi Sobotkovi, který jinou práci, než politika nepoznal a to je kandidát na premiéra. Grossovi to taky vyšlo, že?

Vy jste tak slepě, stranicky rudě zaměřený, že víc to ani nejde.

A pište za sebe. Psát v  množném čísle je zbabělost a slabost!

3 3
možnosti
Foto

J47i34ř13í 36N58ě37m71e59c

19. 4. 2013 18:16

Jsem totálně znechucen parazitizmem a cizopasnicvím některých lidí, a nebo i celých rodin. To není pouze tento "antropolog komiksu". Je to i jeho skvělý tatínek, a báječná maminka.

Zkuste si prosím pěkně jen tak zkusmo odhadnout, kolik nás tato jedna parazitující multikulturnost a levicové rovnářství prosazující rodina!

Ani jeden z nich nevytváří hodnoty, a pouze berou. Jsem si téměř jist, že nastává doba, aby se penězovod pijavicím zastavil. ;-O

14 0
možnosti
Foto

Ta doba už měla nastat dávno!!

2 0
možnosti
ZB

Prominentní vyžírka, která se za státní peníze upíchne všude.Ani by mě nepřekvapilo kdyby za několik let byl ve vládě.Tam je vzdělaných lidí potřeba;-)

10 0
možnosti
PD

Nemá náhodou MU ještě sestru?To je taky pěknej materiál!

4 0
možnosti

M83í16l64a 52Š23u41l18a

19. 4. 2013 21:02

.. jó Saša, Saša jede ;-D ..

0 0
možnosti