Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZT0-4

pyjonýr z tup 009 - 4

20. 9. 2011 12:00
...

;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
EP

pokaseda

19. 9. 2011 17:31
Trochu jinak

Jakési vyjádření pana Babiše je příčinou k živé diskusi. To že je u nás korupce téměř největší na světě, to říká každý podřadný žurnalista a někdy odhaluje skutečné perly v korupci. . Je docela možné, že někdy i skutečný korupčník se řídí starým pravidlem "zloděj křičí  chyťte zloděje"

Nedovolím si o panu Babišovi, říci nic špatného, ale vím, že jeho jméno figurovalo v různých nejasnostech okolo nabývání majetku.Namontuje-li se do textu i osoba presidenta budou k tématu povoláni všichni zamindrákovaní.

 Náš president je pro tuto skupinu lidí opravdové požehnání. Má vlastní názory plynoucí z dokonalých myšlenkových procesů. Názory říká jasně a bez ohledu na jejich dopady.

Lidé, kterým se nikdy nepodařilo vyslovit vlastní myšlenku a odvahu ostře posoudit věci mají jen v hospodě po několika pivech, nebo mezi "svými" Rádi využívají i blogové diskuse, protože klid domova a anonymita dávají nebývalou sílu k ostrým výrokům a to bez diskusního rizika v přímé řeči

0 0
možnosti
JV

Jan Veselý

19. 9. 2011 18:13
Re: Trochu jinak

Zkuste mi prosím popsat jeho "dokonalý myšlenkový proces" ohledně své ratifikace LS.

Proč chtěl výjimku, aby rozhodnutí evropských soudů nebylo závazné pro ČR a maskoval to tím, že Sudeťáci z nás stáhnou soudně i kalhoty? Výjimka stále neplatí a Sudeťáci se nesoudí. Jsou tak blbí a čekají, až ji to "dokonale vymyšlená" výjimka pana prezidenta zatrhne a nebo byla pravda to, co říkali právnici v ČR i v EU, že Evropské soudy tohle řešit nikdy nemohou bez ohledu na výjimku Václava Klause?

Proč ekonom "dokonalých myšlenkových procesů" nezkusil raději výjimku z povinnosti přijmout euro, proč svůj dokovalý myšlenkový ekonomický proces cpe do práva, kterému zjevně naprosto dokonale nerozumí? :-)

3 0
možnosti
JV

Jan Veselý

19. 9. 2011 16:23
Ale ale...

Vložit do úst, Babišovi, že špiní prezidenta za údajnou... a pak za to Babiše kritizovat. ;-D

Babiš jen tuším řekl, že "se u nás kradou miliardy a prezident mlčí". A obojí je podle mne pravda. 

A už byste se kluci z ultra Svobodného pohledu na svět a nebo přesněji řečeno z pohledu na svět pohledem Svobodných mohli shodnout "Zda i vrah Breivik, nemuže mít (někdy) pravdu", zda ji nemůže mít (čistě náhodou) STBák Babiš, zda prezident Klaus má vždy pravdu a prezident Havel ji nikdy neměl a nebo když KSČM tvrdí, že slunce je žluté a nebe modré, že to musí být úplně naopak. 

Souhlasím s Harrym, je to demagogický už v názvu vašeho článku. Jak se nedavno vyčítalo Matějkovi, něco ve stylu "Nikdo rozumný vám nedá za pravdu, to ostatně komunistům také ne". :-P

2 0
možnosti
DS

Streit

19. 9. 2011 16:42
Re: Ale ale...

Mj. řekl: "Když ho slyšíte, je jasné, že z boje proti korupci u nás nic nebude," říká o Klausovi.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/babis-krade-se-tu-po-miliardach-a-prezident-dela-jakoby-nic-pmt-/domaci.aspx?c=A110919_095455_domaci_hv

0 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

19. 9. 2011 16:01
Více populistický

už jste ten titulek článku opravdu vymyslet nemohl. ;-)

1 0
možnosti
JV

Jan Veselý

19. 9. 2011 16:37
Re: Více populistický

Tak, tak

0 0
možnosti
J

jurneff

19. 9. 2011 16:16
Re: No nevím...

To jste mě ;-D

Co to má společného s korupcí v politice?

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

19. 9. 2011 14:20
Mno, já bych řekl, že gauneři jsou oba

......ale máte možná jednoho na piedestalu, tak to nebudete chtít vidět.;-)

2 0
možnosti
DS

Streit

19. 9. 2011 14:29
Re: Mno, já bych řekl, že gauneři jsou oba

Mícháte hrušky s jabkama. A ještě s různou červivostí...

Máte ale pravdu, že v politice hledat ryzí charakter, by byla nadlidská práce. ;-)

0 0
možnosti
ES

emeritni samec

19. 9. 2011 14:15
Prezident pro sebe korupci už opravdu nepotřebuje.

Pan Streit avizuje ve svém profilu že bude kecat do všeho.Kecání je ale opravdu jen kecání.Každý komunista i tzv agent stb je mi milejší než hlupák.Každý má nárok na svůj názor ale tento článek za názor nepokládám.Ve státě kde se kradou stovky milard každý rok prezident prohlásí že o tom nic neví.To musí rozčílit i agenta stb.Jestli v tom nejede i autor tak mu nerozumím.Před očima mu rozkrádají a rozkládají stát a nakonec za to může pan Babiš.V tomto systému nemůže být úplně čistý žádný kdo chce podnikat ale toto prostředí co tu máme je dílo V Klase a jeho věčně čistých peněz,privatizace při zhasnutí a politických manipulací.Ten nemá potřebu se k ničemu vyjadřovat ať jde o korupci, ukradené pero a jakoukoliv ostudu kterou způsobí.Podle mého názoru jeho schopnost manipulace lidmi je horší než cokoliv jiného.Pan Sreit má pana prezidenta opravdu rád ani mu nevadí že ho za dvacet let jeho politika připravila o možnost žít v prosperujícím státě.

8 0
možnosti
DS

Streit

19. 9. 2011 14:26
Re: Prezident pro sebe korupci už opravdu nepotřebuje.

Je bídou naší politiky, že Kaus je nejen nejschopnější mezi nimi, ale dá se říct, že i jedním z nejméně podlých a zkorumpovatelných. Moje osobní sympatie s tím nemají co dělat.

0 0
možnosti
A

ataknevím

19. 9. 2011 14:10
Agent StB Babiš

Autore kecáte!!! On ten Biopalič byl fakt Estébák? To on fakt neví, co  jen to  naši zemi stálo? A to si pouští pusu na špacír?  Když všichni víme, jak to s tou privatizací i korupcí bylo a je?! I kdyby byl Klaus Svatý Utřinos, tak to nemohlo dopadnout jinak, když tu byli a jsou taková individua!

0 0
možnosti
O

oooo

19. 9. 2011 13:28
Prezident vždy hájil zloděje z ODS a vždy hájit bude.

"Prezident Klaus nemá korupci opravdu, ale opravdu zapotřebí"

To asi ne, ale ODS ji potřebuje - v tom je celá pravda o prezidentovi, který má k nad-stranickosti tak daleko, jako my do Vladivostoku.

0 0
možnosti
DS

Streit

19. 9. 2011 13:31
Re: Prezident vždy hájil zloděje z ODS a vždy hájit bude.

Ale ono už dávno nejde o stranickou korupci. Teď se krade v osobním zájmu. Podělil se Gross nebo Řebíček? ;-D

0 0
možnosti
1

1absolutus

19. 9. 2011 13:23
Plantala

"Bývalý člen KSČ, blízko má k ČSSD i k Ivanu Langrovi."  Streit smíchá všechno dohromady a výjde z toho jako obvykle zlá slina. Babiš je schopný podnikatel, který má přátele všude. A který schopný podnikatel ne?  A navíc kritizuje holou skutečnost. Obhajovat zlodějny a závidět není zrovna dobrá vlastnost.

0 0
možnosti
DS

Streit

19. 9. 2011 13:29
Re: Plantala

Zlou slinu vypustil Babiš.

Kritizovat dnešní korupci a vzít si jako hlavní cíl Klause, je směšné!

0 0
možnosti