V ČR se nedodržují Lidská Práva ani u Dětí .

Kdo za to může, že rodiče bílých dětí musí svým dětem všechno zaplatit a rodiče tmavých dětí mají všechno zaplacené z našich daní a nemusí platit Nic ?!  Proč naši poslanci upřednostňují tuto menšinu ? Jsou snad děti z této menšiny hloupější ?!   Rozdíly jsou mezi všemi,  vždyť to vidíte !  Ale zas  tak,  jako kdysi komunisté se museli řídit SSSR,  tak Vy,  naši poslanci se neřídíte naší  Ústavou ČR,  ale dle nařízení EU se řídíte !  Copak jsme tak jako kdysi  "Kolonií"  SSSR a dnes  EU ?!..  Páni budoucí poslanci,  lidé v ČR nejsou "Ovce"  !   Vždyť ani jedna strana není schopna už po 20 let udělat v naší zemi stejný metr pro všechny občany. Už toho  "Rasismu a  Diskriminace  bylo Dost" !   A  Vy,  naši budoucí zastupitelé v   Poslanecké sněmovně,   jste povinni udělat v naší zemi rovnoprávnost  pro všechny občany a ne jen pro někoho !  

Sedí dítě na vozíčku,  chtělo by jít do školy.  Potřebuje pomocníka,  nepostaví se na nohy.  Je to dítě  "Bílé",  chytré,  to mu je však na škodu.  Od státu na pomocníka  "Zdarma"  nedostane podporu !

Zdravé dítě  "Tmavé pleti",  to do školy nechce jít.  Stát přidělí mu pomocníka  "Zdarma",  a  toho mu musí z našich daní zaplatit !   Kdyby dítě na vozíčku bylo mdlého rozmu,  dostalo by tak,  jako to tmavé dítě,  hned od státu podporu !

Rozdíly jsou i mezi dětmi,  vždyť to všichni vidíte !  Tmavé dítě má pomocníka zdarma z našich daní,  a bílému ho,  Vy rodiče platíte !   Jaká to máme  Lidská Práva,  vždyť  jsme všichni  Čechové !   Ale peníze na  pomocníka  "Zdarma",  dostanou  i   "Zdraví  Romové"  !

Tmavý Čech má od státu všechno,  ten většinou žije z podpory.   A  bílý Čech ?  Ten ať se snaží,  a  nadělá si  mozoly !   Jaká to máme  Lidská Práva ?  Vždyť  všichni  jsme  Čechové !   Jednoho dne v  Českém státě nám budou vládnout jen  Romové .

V  Ústavě  ČR  jsou uvedena všechna práva pro lidi,  ale tato  Lidská Práva  platí,  asi jen pro lidi  "Tmavé Pleti"  !

    Pokračování snad příště

Autor: Alena Stražáková | pondělí 12.4.2010 12:50 | karma článku: 28,82 | přečteno: 1052x