Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

artea

17. 7. 2010 15:28
Svatá pravda

Jak pro diskutující tak pro blogery. Nikdo není dokonalý.!!

0 0
možnosti
N

nordica

17. 7. 2010 15:00
omluva

Hm, tak omluva se tady vyskytuje velmi zřídka. Jinak si ale, myslím, dost fandíte, protože jste většinu čtenářů nemusela "donutit přemýšlet" - ten nesmysl totiž musel praštit do očí snad každého. A i když jste dokázala  napsat omluvný článek (což tady většina lidí nedokáže), kvalitu Vašich historek to, obávám se, nezlepší. Ale co, pořád ještě zůstávájí ti, které to "magickou silou táhne k počítači a k Vašim blogům" Dost dobrý 8-o  

0 0
možnosti
VH

Stará kára

17. 7. 2010 14:25
Takže šla matka se synem,

aby ze svého účtu (který zřejmě dávno měla - jinak by z něj nemohla dávat příkaz) dala (pozor: matka, dospělá a svéprávná osoba, nikoliv syn)) příkaz ke splácení dluhu. To ještě v té době věřila, že ho splácí syn????

0 0
možnosti
SL

strycek-Joe Ltd.

17. 7. 2010 8:38
Ničemu z toho, co jste napsala nerozumím

, neboť minulý článek jsem nečetl a nechápu souvislosti. Přesto - karma - jako vždycky.

0 0
možnosti
MM

Vosiczka

17. 7. 2010 8:28
Ano - ,,chybama se člověk stále učí''

a proto by měl každý dělat co nejvíc chyb, aby se toho co nejvíc naučil. ;-)

0 0
možnosti
FF

fioman

17. 7. 2010 8:13
Paní Stražáková, vůbec se neomlouvejte!

Jako by mě dnes ráno jakási tajemná magická síla přinutila zapnout svůj notebook již takto brzo. A vida, byl to Váš nový příspěvek, který mi nedal spát. Myslím si, že všem slušným diskutujícím bylo jasné, že jste se ve svém včerejším příspěvku  jen spletla a těm ostatním to stejně nevysvětlíte. A i kdyby jste je stokrát nahlásila administrátorům, příště si jejich nenávistnou reakci přečtete v diskuzi pod svým příspěvkem opět. Holt, tito lidé jsou prostě nepoučitelní. Přeji Vám krásnou, i když poněkud zamračenou, sobotu a již nyní se nemohu dočkat Vašeho nového příspěvku. Věřím, že Vy na ten můj čekáte též netrpělivě. A mohu Vás uklidnit, paní Stražáková, představte si, že ho mám již napsaný! Bude opět, jak jinak, o Cikánech a o tom,  že bychom v žádném případě neměli posuzovat člověka podle jeho vzhledu, ale jen a jen podle jeho činů. S pozdravem Filip Fuchs, bloger :-)

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

17. 7. 2010 8:09
Výplody této autorky vyloženě nesnáším

ale před schopností uznat chybu smekám. R^

-

Kéž by to nebyla výjimka, kéž by dokázali blogeři i redaktoři přijmout kritiku a zlepšit texty, které pouštějí do světa. :-/

0 0
možnosti
OK

Ondatroň kolčava

17. 7. 2010 7:34
Dobrá, omluvu přijímám, ale kdy se mě a

ostatním slušným diskutujícím omluví BANgo ???

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

17. 7. 2010 8:06
Re: Dobrá, omluvu přijímám, ale kdy se mě a

Nikdy. Bohužel jsem dospěl k závěru, že mezi cenzory se nacházejí lidé, kteří nerozumí textu, který čtou. Sami diskuze obvykle nepročítají, protože jim moc nerozumí. Pokud přijde udání (udavač označí pomocí udavačského knoflíku příspěvek za nevhodný), pak příspěvek přečtou, a pokud mu nerozumí, tak ho smažou.

-

IDnes dospěla v tomto systému opravdu tak daleko, jak jsem čekal. Raději mažou víc než nechat náhodou nějaký nevhodný příspěvek proklouznout. To netrestá skutečné piráty diskuzí, protože ti mají způsoby, jak založit nový účet během minuty. Trestá to slušné lidi, kteří mají jeden nick a založení dalšího jim připadá absurdní, když vlastně nic špatného neprovedli. IDnes se hloupostí nastaveného systému a cenzorů zbavuje slušných diskutérů. Proto se kvalita diskuzí nelepší, spíše naopak.

-

Často se objeví velmi nekvalitní článek, pod kterým se zdvihne oprávněná kritika, a cenzoři to nepovažují za důvod ke stažení článku, ale důvod likvidování kritiky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 146
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1083x
Jsem žena , která prožila minulost i současnost v dobrém i zlém... ..

Seznam rubrik