Naše trápení s Romy a cikány-pokračování

Naše trápení s Romy /ne s cikány/  začalo až po roce 1999. Do této doby nebyli se "Starousedlými Cikány" žádné problémy. Vzájemně jsme se navštěvovali, vyměňovali jsme si recepty na jídla, jejich děti si hráli s našimi dětmi. V roce 1999 se však začali do našeho města sjíždět tzv. "Romové" ze Slovenska a pro naše město nastaly "Zlé Časy". Romové nepracovali, ve dne i v noci byl slyšet jejich řev a  z  "Reproduktorů", které měli umístěny v oknech, zněla hlasitá hudba i v noci. Psali jsme "Petice", mnohokrát jsme volali i policii, ale nikdo nám nepomohl. Navštívili jsme pány "Radní" a ti nám řekli, že nemůžou nic dělat, protože by je v EU považovali za "Rasisty". V roce 2000 se páni "Radní" rozhodli vybudovat pro "Romy" dětské hřiště, / o kterém nás vůbec neinformovali /. Hřiště stálo 300 tisíc a za dva měsíce tam už nebyly prolézačky, houpačky a ani plot..!.. Z našeho krásného města se stalo "Smetiště všeho druhu"  tak, jako i v dalších městech ČR. Nyní je tady zatím klid.  "Romové" odcestovali do ciziny a my všichni,  i "Starouselí Cikáni"  trneme hrůzou, aby se tzv  "Romové"  nevrátili zpět, protože "Městská Radnice" by pro nás nic neudělala. Na tomto pravdivém příběhu byla složena tato "Balada".

Ach, ta "Městská Radnice, to je přece  "Elita"..!.. Každý z nás ji potřebuje, každý z nás tam zavítá. Rovnoprávnost pro všecky,  to je úkol hezký, spravedlnosti se dočkáš, jen nesmíš mluvit česky..!..Městská Rada rozhoduje,  "Romové"  jen berou..!.. Slušný člověk nemá šanci, na ty  "Páni Radní"  serou..!..

Řev a  "Bordel"  jim nevadí,  "Romové"  jsou chráněný..!.. Vláda z " EU"  prý dostala rozkaz, je to  "Uzákoněný"..!.. I když dluhy nadělají, stát jim vždycky pomůže..!.. Slušný člověk to zaplatí,  "Rom"  prý za to nemůže..!?..

Rasisti jsou prý jen  "Češi"..!.. "Romové"  si stěžují : " Krádeže a bordel s řevem, to mají povolený "..!.. Likvidují všechno možné, stát jim tleská nadšeně : "Rozmnožování a bordel všude ve všem, to prý státu prospěje..!..

Přizpůsobte se  "Romům", ti nám radost dělají..!.. Když se přizpůsobíte, budete jak Oni veselí..!.. Jen dotoho  "Lide Český"..  z  "EU"  nás pak pochválí, že jsme : "Stát k nezaplacení ".. a bude už po trápení..!..

Ach,  ta  "Městská Radnice",  to je přece  "Elita"..!.. Každý z nás ji potřebuje, každý z nás tam zavítá.. . Rovnoprávnost pro všechny ? To je úkol těžký..!.. Přednější jsou jim  "Koryta",  než Ty,  "Lide Český"..!..

     Pokračování příště

Autor: Alena Stražáková | neděle 11.4.2010 14:19 | karma článku: 28,04 | přečteno: 1450x