Lidé, víte už, kdo bude dalším prezidentem ČR ?!

Tato " Balada " vznikla v roce 2006. V té době, jak jistě víte, byl pan Jiří Paroubek premiérem ČR. Navštívil "Nějaké představení", kde "Komici" vyprávěli anegdoty o všem možném a přišla řeč i na "cikány". Mnozí z Vás si  budou jistě pamatovat na filmové záběry, vysílané v TV. Lidé si začali říkat vtipy a z toho vznikla tato "Balada". Vzhledem k tomu, že se dnes píše rok 2010, tak oslovuji pana Jiřího paroubka "EX premiérem a to z těch důvodů, aby nedošlo k nedorozumnění.

EX premiére Paroubku, Ty zastupuješ stát, proto se nesmíš nikdy vtipům smát..!..EX premiére Paroubku, Ty dostaneš, jestli se vtipům smát nepřestaneš ?! Příště si raději zalep zuby, nebo Ti tmaví češi daj do huby.

Na vlastní kůži cítíš, že tu nejsi pán, tento titul zaslouží si jediný čech, cikán..!.. Porušil si "Lidská Práva" a EU jsi popudil..!.. To si ještě žádný premiér nedovolil..!..

EX premiére Paroubku, Ty "Hříšný kluku", zasmál jsi se vtipům, teď máš ostudu..!.. Svým úsměvem jsi se dotkl "Lidských Práv"..!.. Za Tvůj úsměv bude trpět celý Český stát..!..

EX premiére Paroubku, co sis to dovolil ?!  Proč jsi vtipy o cikánech včas nezastavil !? KDU a ODS už připravují plán, že premiérm "České Země" stane se Čech, cikán..!..

Na vlastní kůži cítíš, že tu nejsi pán, tento titul zaslouží si jediný Čech, cikán..!.. KDU a ODS už ví dnes dozajista, že když cikán bude premiérem, tak nebude "Rasista"..!?..

Autor: Alena Stražáková | sobota 10.4.2010 13:02 | karma článku: 9,50 | přečteno: 836x