Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J35o12s41e45f 63P53o76t24r

25. 2. 2018 9:24

Pane Stratil,

to co tvrdíte, že : "Takže nelze prozkoumat a pochopit jeho existenci a vývoj", máte pravdu jen v první části této věty. Vesmír se nevyvíjí, vesmír spěje k tepelné smrti. Bezprostředně po velkém třesku energie začala degradovat na hmotu, vesmírná hmota neustále vytváří zbytkové teplo, které povede k tepelné smrti přesně v souladu s 2. zákonem termodynamiky, vzpírá se tomu a je v protikladu s tímto zákonem jen vznik života.

Vývoj vesmíru - od nedokonalého k dokonalejšímu, je klišé, které se používá z Darwinovy vývojové teorie, která jak je už známo, není schopná vysvětlit ani vývoj života, natož vývoj vesmíru.

0 0
možnosti
Foto

No a to je právě to podstatné, že se tomuto zákonu vzpírá život. Jelikož celý vesmír je nepochybně také "živým organismem", tvořícím i nižší formy, bude tento výzkum a jeho prognózy klamem, ke kterému jej zavedl nedostatek vědomostí o tom, co vesmír vlastně představuje ve svém celku, jak funguje, jaký je jeho smysl a vývoj. Jsou to jen nepotvrditelné hypotézy.

Klišé je právě ten jakýsi "velký třesk" a počítačové modely, vyvozené z pouhých fyzikálních informací a navíc nepochybně jen z nějaké malé části vesmíru.

Tento systém se chová vstřícně vůči životu, tudíž nemůže být jen jakousi samooúčelnou "mrtvou továrnou".

0 0
možnosti
  • Počet článků 1392
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 391x
Zahradní a stavební architekt

Seznam rubrik