Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TG

R^ Líbí se mi to!

1 0
možnosti
AP

Vážený pane Stratile. Dlouhodobě sleduji Vaše řešení dostavby SN a pokládám ho za nejlepší návrh. Skličující je ale, že se stále v dostavbě nic neděje. Vidíte nějakou šanci prosadit realizaci? Čekat na další soutěž, organizovat nějakou iniciativu, kontaktovat magistrát/vládu/poslance...?

1 0
možnosti
Foto

Je to v rukou vlastníka pozemku, jímž je MHMP. Celý tento návrh tam mají, ale zůstává bez odpovědi. Po celou dobu své práce jsem od roku 1991 zasílal Magistrátu vývojové fáze návrhu. Mají tam všechno.

Za primátora Béma se začala organizovat jakási odborná skupina pro tuto problematika a pro novou soutěž, ale ta nebyla schopna vůbec s věcí pohnout. Na ničem se neujednotili a nikam v tom nedospěli. Tak to tady pořád zveřejňuji již 4 roky...

Chtělo by to velkou propagační iniciativu z více stran. Po těchto dalších institucích i prezidentu Klausovi a Zemanovi jsem návrh rozesílal, ale vždy jsem byl odkázán na Magistrát.

To by muselo vzniknout také podpůrné hnutí z řad lidu.

0 0
možnosti
IC

Tehdy měli stavitelé cit a znali místo a prostředí. To vidíte i na vesnici - jak jsou chaloupky nejen postavené, ale i krásně v přírodě umístěné. A nejen krásně, ale i prakticky. To u novostaveb nenajdete.

2 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, bývalo to a již nebývá. Když dnes přijdete s takovou podobnou kulturou, byť v novém stylu, tak na vás ti dnešní odborníci koukají jako na blázna. A kvůli tomu již nemůže být hodnotně dostavěné Staroměstské náměstí? Buď ho zničit nějakou postmoderní paranoiou, nebo tam nechat na věčné časy tu díru z války?

3 0
možnosti
JH

Můžete mi poslat na sebe e-mail? Chtěla jsem se na něco zeptat. Přeji hezký den.

0 0
možnosti
Foto

Nebylo by možné dotaz napsat sem?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1392
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 391x
Zahradní a stavební architekt

Seznam rubrik