Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Hmotu uvádí do pohybu gravitace. Nic víc, nic míň. Žádný nadřazený objekt, žádný nadřazený život, ale ta nejslabší a nejnenápadnější, ale také nejúpornější síla ve vesmíru. 

Hvězdy neexistují v cyklech. Hvězdy vzniknou, jsou, případně explodují - a konec. Žádný cyklus, pouze logická posloupnost jevů, které jsou způsobeny hrou mezi hmotou a gravitací. 

Tenhle blog je odpověď na otázku, kterou jsem vám jinde dala - jsem ráda, že jste to sepsal. I já jsem napsala blog jako odpovědˇ na tu naši tehdejší diskuzi. Bude mít ještě pokračování.

0 0
možnosti
Foto

Jen papouškujete, co jste si přečetla. To, co říkáte vy, je k pousmání. Hmotu uvádí v pohyb jen gravitace? To si myslí člověk, badatel v oboru fyziky. Jenže vše nasvědčuje tomu, že je tady ještě jiný pohonný motor, motor vyššího organického řádu. 

Hra mezi hmotou a gravitací? Ale prosím vás. Cykly tady jsou, třeba rotace a obíhání vesmírných těles. Pak tady vznikají a zanikají tělesa, je pohlcována hmota atd. Je vytvářen život. V živém organismu toto všechno probíhá: štěpení, tvorba, spalování hmoty, cykly, látkové přeměny, budování větších částí organismu, jejich obnova, pohyb hmot, vzniká i život nižšího řádu atd. Pouhá anorganická hmota se takto nechová. To vidíme, když organismus zemře. Nastane rozklad a chemická destrukce.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1392
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 391x
Zahradní a stavební architekt

Seznam rubrik