Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

Dobrý den, již delší dobu sleduji Vaše návrhy na dostavbu Staroměstské radnice. Fandím vám, jediné co vašemu návrhu chybí jsou nedokonalé vizualizace a prezentace. Já sám kreslím již přes 20 let ve 3D programech (strojařských), pro tyto programy není složité reálné osvětlení, stíny, odlesky od vody, pohyb atd. Doporučuji vám spolupráci s nějakou VŠ. V rámci bakalářské nebo diplomové práce můžete mít provedenu vizualizaci zcela zdarma, student se pochlubí na facebooku různými prezentacemi a vaše návrhy budou lépe medializovány. Vím o čem mluvím, na mém pracovišti je několik VŠ učitelů. Školy mají k dispozici velmi drahé programy pro virtuální realitu. Třeba pak uvidíte na You Tube procházku podloubím pod vašimi domy.:-)

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, mně tady výtvarně zajímá ještě něco jiného, co chybí vám. Ty další technické fotografické vizualizace by patřily až dalším fázím projektu.

0 0
možnosti
Foto

R^

Asi záleží na programu jak u kterého počítače. Mně stačí u článku kliknout po použití pravého tlačíka myši na odkaz ,,otevřít obrázek na nové kartě".A ,,paráda"R^

0 0
možnosti
Foto

Mohli by to zjednodušit v zadávání pouhou funkcí "rozkliknout". Když bude obrázek vložený do blogu větší, než zobrazený, otevře se ve své původní, nerozostřené velikosti.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1392
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 391x
Zahradní a stavební architekt

Seznam rubrik