Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já bych si přál Evropu, ve které budou státy, spojené otevřenou ekonomikou a kulturou, bude jim ponechána místní a národností pestrost, nikdo jim nebude nařizovat z čeho se má vyrábět máslo, nikdo nebude  nutit  národy k tomu, aby se staly    nenárody.  Bude je jenom spojovat stejný ideál a stejné společné zájmy

0 0
možnosti
BT

pokud na něco takového ovšem seženete lidi s těmi současnými to nepůjde

0 0
možnosti

Záhadou zůstává, jak někdo může Rakousko-Uhersko, které by tak jako tak skončilo v r. 1917 (odtržením Uherska, kromě měny, armády a císaře nemělo už Předlitavsko a Zalitavsko nic společného), považovat za nějakou stabilní základnu pro rozvoj Česka, zvláště když se Rakousko stávalo předpolím Německa.

0 0
možnosti
JM

Nebud mluvit za jiné. Ale já osobně nechci z EU. Já jen nechci EU v dnešní podobě. Unie do které jsme před více než 10 roky vstoupili byla jiná. Například neměla Lisabonskou smlouvu nebo se v ní nepořádala referenda tak dlouho dokud výsledek nevyhovuje Bruselu ..... Dnešní unie není o nějaké idee sjednocení ale jen a pouze o byrokracii ....

0 0
možnosti
AH

Další demagogický článek, proč někomu vnucujete volbu mezi EU a Ruskem. Švýcarsko je v Evropě a taky není členem EU a nemusí plnit hloupá birokratická nařízení Bruselu. Dotace z EU...dobré na rozkrádání, stejně to nakonec zaplatíme v daních i ty rozkradené peníze. EU nedává nic zdarma a to co dostaneme tam stejně odvedeme časem. To nejsou prostředky, které se někde objevily jen tak z nebe.

0 0
možnosti

Až na to, že se Švýcarsko zavázalo implementova smluvní právo do své vnitrostátní legislativy, máte pravdu.

0 0
možnosti
Foto

Vyjmenujte mně tři nemocnice a školy, které byly postaveny za peníze EU. To mně zajímá. Většinou peníze EU jdou na velkolepé žranice a zájezdy. Jak píše pan Čermý jsou to peníze, které náš stát poslal do EU. Takže žádná milost.

0 0
možnosti
Foto

Hezké, až na to, že ty fondy, chcete-li dotace, či co, nezáleží na názvu, jsou vlastně i naše peníze, které jsme do Bruselu odevzdali. To není dar, v lepším případě půjčka do budoucna a k tomu si ještě pálit prsty za zájmy mocichtivých bruselských neomarxistů.

1 0
možnosti
SB

Jako celá řada demagogů, tak i autor tohoto článku nám euroskeptikům přisuzuje myšlenky, které jsme nikdy neměli. My nejsme proti určité integraci evropských států, ale tvrdíme, že to, co provádí současná EU, je paskvil na zdravý rozum.

5 0
možnosti

Problém  je, že nic jiného kromě toho paskvilu není nic na stole. Kromě iluzí. Trochu to připomíná onu slavnou scénu, jak se Hašek ženil v sovětském Rusku a jak vyčaroval svatební hostinu. Ti se tak pomněli. Ale že by se zrovna ti svatebčané přibrali na váze, to se říci nedá.

0 0
možnosti
Foto

I41v70o 28C86i46l88i71c36h

25. 2. 2014 7:24

Otázka č. 1 a první část otázky č. 2 je dle mne zcela v pořádku a měl by si na to každý zodpovědně odpovědět sám. Jen škoda, že jste to zkazil tou druhou částí druhé otázky, která je již čistě manipulativní směrem k Vašemu vlastnímu světonázoru :-/

Chápu Vás tedy správně, že možnost nelézt do zadnice ani EU ani Rusku a pokud je to v našem zájmu, tak spolupracovat tu s jednou, tu s druhou či oběma stranami, je pro Vás zcela nepředstavitelná? Tak to se neshodneme.

Máte pravdu v tom, že lézt do zadnice EU je nyní ještě o něco málo méně odporné, než lézt do zadnice Rusku, ale odporné je to pořád.

3 0
možnosti
BT

otázka  základní, co považujete za lezení do zadnice?

1 0
možnosti
JK

J27a30n 36K73o50t65t73a70s

25. 2. 2014 7:16

Na první otázku odpovídám: Budu si moci konečně koupit kousek našeho masa, trochu našeho cukru a sníst pravou šlehačku a jogurt. Třeba také někdy přečíst pravé české noviny a navštívit českou banku....

Na druhou otázku odpovídám: RVHP mi už jednou stačilo....

4 0
možnosti
MI

Jen několik věcných: 1. Co vám dnes brání v koupi kousku či trochy 'našeho', a jak byste to 'naše' definoval? (podotýkám že máte-li na mysli zboží vyprodukované v ČR, mohu vám doporučit několik míst) 2. Jaký by měl být obsah pravých českých novin a jaký profil byste uvítal u jejich vydavatele? 3. Navštěvoval jste již dříve české banky a návrat které z nich byste uvítal?

1 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1313x
jsem důchodce

Seznam rubrik