Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J37a39r23a 86R88a29n74k

3. 9. 2014 20:29

Putin says he and Ukrainian president agree on outlines of ...

http://www.washingtonpost.com/...says-putin...poroshenko.../c9958dac-8ab0-4c7...

2 hours ago - Kiev did not immediately confirm that it had signed on to the details of the ... But Putin's demands could be difficult for Poroshenko to meet, since

0 0
možnosti
Foto

článek ukazuje, jak lehce propaganda motá prostým obyvatelům hlavy Rv

3 1
možnosti
JS

Miusynsk  se jmenuje ta vesnice.Vy jste zadal špatné jméno.Na google maps se v pohodě zobrazí.Dvakrát měřit,jednou řezat.

0 0
možnosti

pan Sztrašek tvrdí, že Rusko lže. Pan Strašek je tedy nejspíš Rus od narození, protože jeho zpráva o tom, že se Porošenko s Putinem dohodli na příměří, je mírně řečeno nepřesná.

V skutečnosti je to takto: Úřad ukrajinského prezidenta dnes oznámil, že Petro Porošenko se s Vladimirem Putinem dohodli na trvalém příměří v oblasti Donbasu na východě Ukrajiny. Kreml to ale popřel a uvedl, že Rusko není účastníkem ukrajinského konfliktu a příměří tedy uzavřít nemůže.

5 1
možnosti
Foto

Ale to nevadi ... pan autor proste potreboval najit nejakou zaminku, tak si ji nasel, vymyslel .... terapie maji ruzne podoby ;-)

0 0
možnosti
Foto

Západ se svými poskoky asi seznal, že moudré Rusko se vyprovokovat nenechá, nezbývá než Porošenkovi nachystat pěkný projev a dál už na tebe kadíme. Jenže zbývá spousta nezodpovězených otázek. Bude někdo pykat za zbytečnou smrt tolika lidí, včetně těch z letadla? Mělas tohle zapotřebí, Ukrajino?

1 1
možnosti
JR

J26a82r14a 56R66a69n89k

3. 9. 2014 20:30

Moudre Rusko.....Jarinko, stale lepsi a lepsi;-D

0 0
možnosti
RB

Pan Cvalín vám to vysvětlovat nemusí. Ono ani není co. Vy jste ze sebe udělal úplného šaška totiž. Ten odkaz na stránky KSČM Frýdek-Místek co jste v článku uvedl a na základě kterého plivete jedovaté sliny není NA OFICIÁLNÍ STRÁNKU KSČM FM !

Admin by měl urychleně vyzvat autora, aby tento blog smazal.

1 0
možnosti
RB

dodatek: Kdyby jste místo hledání kde leží Novorusko hledal oficialni web KSČM FM udělal byste lépe, protože vám to hledání evidentně nejde. ;-)

0 0
možnosti

Pane Stašku,

Porošenko jedná s Putinem podobně, jako jedná s EU. Když se podivujete nad tím, proč jedná s Putinem, jistě se podivujete i nad tím, proč jedná s EU. EU by se přece také neměla do konfliktu na Ukrajině vměšovat. Jenže v mnezinárodní politice je všechno propojené a tak by měli jednat všichni se všemi.

1 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1313x
jsem důchodce

Seznam rubrik