Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsou to takové žabomyšší války, jeden svaluje vinu na druhého. Věřím, možná jsem velký idealista, že se dopátrá příčiny a viníků. Prozatím mě diskuze kdo je vinný nechávají chladnou, ale čin samotný je hrůzný a představa, že v době kdy je technika na vysoké úrovni se něco takového může přihodit, mně nahání husí kůži.

Zatím jsem se s touto situací vnitřně nesrovnala a myšlenka jak moc trpí pozůstalí a všichni kteří oběti katastrofy znali, mě nenechává klidnou, obzvlášť když vidím, že obě strany na tomto činu zainteresované, pokračují v dalším chladnokrevném zabíjení.

Je to bezohlednost k mrtvým jejichž smrt mají na svědomí a i neúcta k jejich památce.!!

1 0
možnosti
RK

Karma a nenechte se otrávit tou " necivilizovanou " částí, která je slepá k tomu, co všichni vidíme. Je to pro ně težké přijmout fakt,  že jejich miláček Rusko a Putin jdou oporní vrazi .....

3 3
možnosti
DA

D37a78v76i94d 58A76d91l94e23r

20. 7. 2014 11:02

Mně jsou k smíchu všichni mudrlanti, kteří fanaticky hájí jen to, co chtějí slyšet a co se jim hodí k jejich černobílému vidění světa. Tedy oni Vámi jmenovaní, ale i Vy. Je to prašť jak uhoď. Cokoliv se přihodí, místní chytráci o tom mají okamžitě jasno a dělají  závěry na základě kusých, neověřených a často matoucích informací z médií. Inteligentní a moudrý človek vše mlčky sleduje, vnímá informace  a teprve když jich má dostatek, udělá si konečný názor. A ani o tom není nikdy skálopevně přesvědčen. Ne však zdejší zapálení obhájci jediné pravdy. Ti mají svůj jasný postoj dopředu daný. Pak jen čekají, kdy se přihodí něco na dané téma a potom hledají pouze jednostranné informace a argumenty, kterými by mohli onen svůj postoj podpořit. Působí to navenek směšně, ale vysvětlujte to takovémuto fanatikovi. ;-)

3 0
možnosti
MR

Zde se v plné nahotě ukazuje rozpad iluze o člověku a lidstvu a jeho vyšších hodnotách, který má každý lidský tvor.

Snaha tlačit na tuto strunu přinesla tvrdý dopad, kdy teď poznáváme jak je to doopravdy kdy v západní civilizaci převládla netvůrčí většina, jež je čistě na sociální instinktivní rovině jako ostatní primáti, zajímá se jen o svůj prospěch a potřeby.

Nevzniklo zde to co u hrstky lidí jež se snažili pozvednout lidstvo a to je duševenství, duševnost, schopnost spojit a rozpustit dva tvrdé  živočišné principy mužský a ženský v jeden, jež vnímá vše v hlubším řádu, propojenosti a zákonech a následně přináší i morálku, svědomí, altruismus na duševní rovině a osobnosti.

Jsou zde proti sobě vlastně dva světy, západní civilizace jež ztratila své tvůrčí a nosné jádro a převažuje zde netvůrčí sociální většina, jež je sice nesmírně důležitá pro rozvoj společnosti a udržení při životě, ale má tendenci stagnovat a upadat. 

K tomu je zde druhá strana která je v tomto ještě níže a je na kmenové, rodové úrovni a vnímá to jako svůj svět a přirozenost. Zde je hlavní náboženství a hodnoty rodu, kmenu společnosti, má tendenci být ovládána, manipulována k agresi  ... .

Když se k tomu přidá poznání naší planety, které je schopná v rámci klimatu smést celé města, v rámci geologie celé civilizace, v rámci nemocí celé společnosti, tak se zde ukazuje jiná pravda a jiná hodnota a smysl lidské existence. Kde z větší části vlastně podléhá chování a stavu celku, společnosti a vnímá její hodnoty jako hodnoty světa ... . V této rovině vlastně je přirozený výběr civilizací a soupeření společností a jejich zájmů, kde zde v Evropě je to vidět v plné nahotě, jež není schopna se sjednotit v jednotném postupu a řešení konfliktů ve světě a blízko hranic.

4 0
možnosti
PF

P20e21t81r 38F71o16j16t32í86k

20. 7. 2014 10:56

popsal jste to, co cítím, ale takhle to říci neumím. Pan Strašek mě hodně překvapil, že zrovna já jsem mu k smíchu a zároveň mé názory spojuje s pohrdáním lidskosti.

3 1
možnosti
Foto

tak vida - konkrétních důkazů nebude potřeba, celý civilizovaný svět, a pan Strašek, si obrázek udělá. Zbývá ta druhá, necivilizovaná půlka světa, a ta si obrázek bez důkazů neudělá, pane Strašku !Rv

3 2
možnosti
JT

mít zablokovanou kreditní kartu, vydanou v Holansku, je na východě Ukrajiny hotové terno......

3 0
možnosti
JK

Možná by bylo dobré vyslovit také soustrast pozůstalým po stovkách civilistů zabitých na východní Ukrajině armádou poslanou Kyjevskou vládou[>-]

4 1
možnosti
LN

..máte na mysli ty stovky teroristů...???

2 4
možnosti
Foto

I66v70a81n 43M75a10r28e39k

20. 7. 2014 9:20

!!Není divné to co se stalo ale je divné že to co se událo a děje stále událo na "nejcivilizovanějším" kontinentě EVROPĚ8-o !!

2 0
možnosti
DA

D85a84v97i66d 47A83d11l77e82r

20. 7. 2014 11:04

Neznáte se osobně se zdejším blogerem, panem Vladimírem Kroupou? Váš příspěvek mi připomněl jebo proslulé "kroupověty". :-)

1 1
možnosti
TP

Já si myslím, že je jasné, kdo letadlo sestřelil, jen rusáci hnusáci se to snaží zamaskirovat

2 8
možnosti
JK

Že by tak kryli Poláky?

2 0
možnosti
KS

"Pravda se již nezjistí, důkazy jsou již zničeny." Pan Strašek a "celý civilizovaný svět" však přesto bezpečně ví, že to letadlo sestřelili Rusové. K tomu snad není co dodat ...

9 2
možnosti
Foto

Na vyrábění hodnověrných důkazů se již určitě usilovně pracuje. Předpokládám, že do dvou dnů nás budou média informovat o nezvratně prokázané vině několika stran, včetně Marťanů.

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1313x
jsem důchodce

Seznam rubrik