Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V každom režime je väčšina ľudí takých, pre ktorých je jednoduchšie a bezpečnejšie bez rozmýšľania preberať minstreamové názor v médiách. Myšlienka, že by oficiálne médiá mohli nehovoriť pravdu, je mimo ich mentálnej kapacity.

To isté sa dá povedať aj o pánovi Strašekovi. Predpokladám, že za komunistov "bezpečne" vyznával komunistické hodnoty. A teraz zase "bezpečne" vyznáva vlezdobruselské hodnoty...

0 1
možnosti

To má být pokus o lidovou cenzuru, pane Strašku?

Ale ono to vypadá, že blogy Petra Cvalína s názory oponujícími oficiálnímu mainstreamu, přitahují pozornost a mají čímdál vyšší karmu.

Když se objeví nový blog Petra Cvalína, tak určitá skupina čtenářů, jejichž pohled na svět ustrnul někde před rokem 1989, vždy rychle přiběhne jak slepice na flus a žačne ho pod jeho blogem hlava nehlava urážet bez ohledu na to, o čem zrovna píše. Hádejte, kdo si získává stále více respektu, jestli Cvalín se svými jasnými názory nebo šedá skupina lidí, kteří neumí nic jiného než urážet.

2 1
možnosti

Důchodče Strašku, nevím, zda se domníváte, že vaše šediny vám dávají právo kolegovi blogerovi Cvalínovi tykat, ale tak byste měl alespoň dodržovat etický kodex blogera a chovat se ke kolegům slušně. Nepředpokládám, že jste spolu pásli krávy a tykáte si si. Ale jinak mě hodně pobavila větička, kterou si dovolím ocitovat   "V době, když byl Hitler u moci, demokratický svět se mu postavil na odpor."  Ano výsledkem  odporu celého demokratického světa byl Mnichovský diktát a po něm následující WWII. Taky bych vám poradil, abyste si našel babku a věnoval se něčemu  jinému, ale vám však naprosto postačí se vzrušení nad   byrokratickými směrnicemi z Brusele a nenávist k Rusku

4 0
možnosti

Ono je to s tím výkladem dějin dvousečné. Mnichov měl zabránit válce ... ovšem Hitler se jen namlsal a beztak zjevně neměl v plánu se spokojit jen se Sudety, takže ten Mnichov je možné z historického hlediska považovat za zbytečný ústupek. Stalin se bál, že když u Mnichova nebyl, že kují něco proti němu a tak spáchal s Hitlerem pak o neútočení ... který dodržoval až do července 1941, tedy téměř 2 roky během toho, co se jinde už bojovalo.

Takže ano, Mnichov lze ze strany západu chápat jako ústupek Hitlerovi, nicméně následně s ním bojovali téměř 2 roky, než s Hitlerem začal bojovat i Stalin.

0 0
možnosti

I já vám dám jednu dobrou radu - prostě to nečtěte!

Jak prosté, že? :-)

3 0
možnosti
Foto

Já jen koukám, jak jsou současní katolíci v diskusích sprostí.

Současní komunisté by je mohli slušnosti vyučovat.

1 2
možnosti
Foto

J14a64n49a 28M57a49j14o24v21á

19. 6. 2014 22:14

Cvalin je dneska superstar, má to smysl?

0 0
možnosti
Foto

Toť otázka, opravdu.

1 0
možnosti

Dobře shrnutoR^

Jen s tím děvčetem teda nevim, nevim. Kolik takových děvčat asi běhá po republice, které mají stejnou diagnozu? :-)

6 0
možnosti

Moc těch mladých soudružek nemají, to je pravda. :-P

2 0
možnosti

Já se přiznám, že naopak pro mě články Petra Cvalína představují dokonalý studijní materiál. Například, jinak je toho moc, budiž důkazem, že komunisté neshledávají na dnešním stavu věcí vůbec nic dobrého, ale zároveň nenabízí žádná konkrétní řešení (pamatujete si snad takový článek?). Dívku mu přeji a štěstí taky.

8 0
možnosti

Zcela mimořádně musím Cvalína za jednu věc pochválit: otevírá diskuse a nemaže příspěvky. Narozdíl od některých zde ;-) Já blbka dosud pod svým blogem nesmazala ani Chrástka, nikoliv snad pro velkodušnost, ale prostě nevím, jak se to dělá :-)

6 0
možnosti

Já vám dám taky dobrou radu, autore - přestaňte využívat popularity jiných osob či antipatie k nim a přijdďte sám s nějakým zajímavým, nosným článkem.

Takto jen parazitujete na druhých....Rv

5 13
možnosti

H77a55s10m11a55n 54P25e25t48r

19. 6. 2014 23:22

To není rada dobrá, ale blbá, soudružko Jandová. Jaká soudružka, taková rada;-D

6 2
možnosti

Pane autore,

kritizujte v diskuzi a ne ve článku. Ten věnujte svým názorům. Nepíšeme snad do diskuze, abychom napadali, čí zesměšňovali jiné blogery a pokud bloger nemá otevřenou diskuzi, tak se na něho vykašlete.

A příště vycházejte z faktů a nepište smyšlenky. Žádných 102 zastřelených. V tom jsou započítány dopravní nehody i z dalších let, ale i ty desítky mrtvých a zraněných jdou na účet okupantů. 

KSČ vystoupila zásadně proti okupaci a potvrdil to i Vysočanský sjezd KSČ v době a v průběhu okupace.

Ty uši následně sklopila celá společnost, včetně KSČ, protože tehdejší Sovětský svaz dal jasně najevo, že si nenechá narušit Železnou oponu, nějakými progresivními Československými komunisty, včele s Dubčekem.

4 10
možnosti
Foto

Dopravní nehody s tankem. Také dobré.

4 0
možnosti
Foto

To už je třetí článek ke Cvalínovi. Já si snad zas jednou budu muset přečíst. Ale stejně si říkám, má to cenu věnovat takovému člověku svůj blog?

2 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1313x
jsem důchodce

Seznam rubrik